Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Nová generace hollywoodských hvězd hraje novou generaci superteenagerů, kteří zachrání svět. Matoucí film plný logických děr a ještě víc matoucí bude pokračování, kde v "Maze runner" asi těžko bude další bludiště. Hodina a půl byla celkem zábavná a napínavá. Závěr posoudíme, až bude další díl. Každopádně pořád lepší než Hunger Games ;).

plakát

Hledám přítele pro konec světa (2012) 

Vtipný jednoduchý námět a nápaditý začátek, bohužel druhá půlka už dost zkratkovitá a nezajímavá. I ty neustálé záběry na usmívajícího se Carella byly ke konci spíš otravné a rozuzlení velké zklamání, něco mezi happy endem a katastrofou, na které člověk rychle zapomene.

plakát

Prometheus (2012) 

Slepenec vizuálně povedených scén, který dohromady nedává žádný smysl (ale v pokračování se jistě vše vyjasní...). Dvě hvězdy za snahu, Scott ať se jde bodnout.

plakát

Štvanec (2013) 

Jedna hvězda za Antwoord a Paula Walkera. Film od počátku nedává smysl, klaustrofobická hodina a půl něčeho.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Jako obvykle záleží na tom, jak k filmu přistupujete. Já to od začátku bral jako hororovou komedii a velmi mile mě překvapilo, jak dobře to nakonec funguje jako typická variace na Romea a Julii. Velmi sympatické obsazení a kvalitní provedení, klasika a přitom originální. Nad srovnáním s Twilightem se jen pousmívám, vážně si někdo myslí, že "teenky" budou vlhnout při pohledu na technicky vymakané kostlivce a stříkající krev?

plakát

The Zombie King (2012) 

Dostal jsem to, co jsem čekal od britské hororové parodie. This voodoo shit is badass!

plakát

Muži v naději (2011) 

Příjemná směska žánrů a na Polívku se kouká dobře. Nebýt přehnané a trochu zmatené poslední části, dostalo by to o hvězdu víc.

plakát

Kajínek (2010) 

Určitě je třeba to brát s nadhledem co se faktické stránky týče, ale jako film opravdu povedené. Kauzu moc dobře neznám a občas jsem se v souvislostech ztrácel, ale když bude příležitost podívat se ještě jednou a pořádně si to srovnat, tak půjdu rád. Pátá hvězdička je pro Dlouhého, toho ksichtu je neskutečná škoda :-).

plakát

Šmoulové (2011) 

Osvěžující a překvapivě originální se spoustou povedených vtípků. Jak někdo zmínil, pro dospělé možná pořád nedostatečně "hodnotné" a pro děti málo blbé. Pro nás někde mezi ale ideální, laa laa la la la laa.