Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Western
  • Pohádka

Recenze (47)

plakát

12 opic (1995) 

Tak mi asi při třetím shlédnutí došlo,  že jsem to předtím prostě nepobral....Pitt je výbornej.

plakát

Hud (1963) 

Newman jako záporák, floutek a opilec. Soužití tří generací chlapů a jejich posluhovačky. Tradiční rančer versus jeho syn a nástrahy nové doby.

plakát

Tváří v tvář smrti (1986) 

Tvl, fotr vede traktorovej gang a jak mu teče do bot, stačí kejvnout a jeho buranští podřízení chladnokrevně fraždí....Vesnická krimi prý podle skutečné události. Dokoukáno.

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Fakt jsem to sledoval a nenudil se. Dobře, tak 3 a půl. Podle ženy to teda není vůbec romantický, narozdíl od minulý týden viděného Věku  nevinnosti, spíš trochu horror, pro mě o třídu zajímavější příběh.

plakát

Věk nevinnosti (1993) 

Jedna hvězda za catering, kostýmy a interiéry. Druhá za posledních 20 minut, kdy vyšlo najevo, že někdo tahal za nitky, aby se nestalo, co on chtěl, aby se stalo. Holt společenské konvence. Příběh nuda, píšou tu tak mnozí. Takové marné lásky soužení bez drámy, bez ničeho. Grossmann se Šimkem říkali "Buď von jí má rád a vona ho nemá ráda, nebo vona ho má ráda a von jí nemá rád. V nejhorším případě se mají rádi oba a v tom případě to má tak úžasně slabou melodii...".

plakát

Interstellar (2014) 

Tři shlédnutí mi trvalo, než jsem si vše poskládal v palici.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Dal bych pět, ale složitost, až překombinovanost příběhu ve spojení s mou tupostí zapříčinila, že jsem vše pochopil až po několikerém zhlédnutí. Napoprvé ztracen v ději, postavách, v závěru. Nechal jsem se zkrátka ošálit a zmást. Příběh je tedy vpodstatě dokonalý, kouzelnický. Někdy však méně je více.

plakát

Navždy a daleko (1992) 

Aji jsem uvažoval nad čtyřma. Nicméně myslím, že teď,když jsem to viděl uceleně celé,tak už podruhý nemusím. Dobrej film, asi ne výbornej. Takže 3 a půl a děkuji za vyplněné odpoledne.

plakát

Velká ryba (2003) 

Ha, nejsem jediný, kdo film docenil až napodruhé. Krom trochy Forresta a hezkých barviček vidím film o loučení, umírání. Hlavní hrdina je smířený, jen v úplném závěru mě fakt zajímá, co tehdy viděl v očích staré ženy...I vtipné to bylo a milé.

plakát

Magnolia (1999) 

Příběhy plné bolesti. Každej si s sebou něco neseme, ale holt v Americe je hodně lidí, ergo hodně traumat na kilometr čtverečný. Dá ti to důvod pohlížet na vlastní život s optimismem, protože tobě se takový zvěrstva v životě určitě nestaly a máš se vlastně dobře. Pobavilo až napodruhé, asi mám dlouhý vedení. Je, a těch sprostejch slov, viď, mamko? Cruise se mi líbil, ošetřovatel taky a dcera - smažka. A už zase chci umřít s pocitem, že jsem neublížil, neboť řešit svá provinění na dětech na poslední chvíli je vopruz - i když ti odpustí, už si smír moc neužijete.