Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Lemmy Forever

Lemmy Forever (2010)

Lemmy -legenda, je to ten největší a nejlepší zkurvysyn, který kdy chodeil po této zemi.

District 9

District 9 (2009)

Neuvěřitelně syrový, ale překrásný film. Jsem naprosto unešený. Výborný výkon Sharlto Copleye.

Strach a hnus v Las Vegas

Strach a hnus v Las Vegas (1998)

Tento film není určený pro všechny. Mě přijde naprosto geniální, Johny Depp i Benicio Del Torro ve svých rolích excelují nuvěřitelným způsobem. Je to určno všem, co rádi něco vypijí, vyhulí i jinak si prostě užívají života, takže každému, kdo by se na to chtěl podívat jedna rada: Nedívat se za střízliva! nejlépe mírně pod vlivem nebo po marihuaně. Vyděl jse to už snad pětkrát a určitě se na to mnohokrát podívám, tohle se prostě nemůže okoukat!

Chaos

Chaos (2005)

Sakra, tak tohle je bomba. Já prostě tyhle filmy můžu, zvášť pak se Stathamem, Snipsem v hlavních rolích a pořádným ojebem na konci. Podobně jako u Zločin je extrémní sport se pořád divím tak nízkému hodnocení, zřejmě asi tyhle druhy filmů sedí jen lidem jako já.

Všemocný

Všemocný (2011)

Limitless patří k mým nejoblíbenějším filmům, díval jsem se na to už kolikrát a vždy jsem se výborně bavil. Celé to prostupuje pohodová atmosféra, kteou později vystřídá mírné napětí, což je výborně udělaná gradace. Celé to dotváří skvělý Bradley Cooper, který svou roli zahrál na výbornou. Sice to nemám s titulkama, ale musím říct, že se český dabing po dlouhé době docela vytáhl.