Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Akční
  • Krimi

Recenze (35)

plakát

Vagabond (2019) (seriál) 

Byla jsem nadšena a váhala mezi 4 a 5. A pak přišel konec a díky němu hodnotím 3....

plakát

Pigoin (2017) (seriál) 

Tak mám pocit díky zdejším komentářům, že jsem sledovala jiný seriál. Za mě tedy obrovské zklamání, spousta přehrávání, nelogičností, zbytečných slz a nadbytečných emocí, měla jsem co dělat, abych se vůbec donutila se dodívat do konce. Seong Ji se mi tímto počinem tak zprotivil, že ani nevím, jestli ho chci někdy v něčem dalším vidět, a to byl můj oblíbenec.

plakát

Mianhada, saranghanda (2004) (seriál) 

K tomu co je již napsáno v dalších komentářích se přidávám - mému hodnocení ubírá přílišné protahování, mnoho věcí opakujících se stále dokola... Ráda bych dala více, ale vzhledem k tomuto nemohu. Ale - So Ji-Sub a Im Soo Jeong - výborné výkony. I kvůli nim mě mrzí jen ty tři hvězdy...

plakát

Deo keitu (2016) (seriál) 

Madam Choi je snad jediný důvod, proč dávám alespoň 2 hvězdy. Její herecký výkon byl naprosto strhující, ale jinak.... Přehrávání, ne-uvěřitelné, romantická linka hrůza.... Neustále jsem přetáčela dopředu a ani nevím proč jsem se na to vlastně dodívala do konce....

plakát

Naemsaereul boneun sonyeo (2015) (seriál) 

S odřenýma ušima 4. Poslední dva díly byly otřesné, pokazily mi do té doby téměř bez výhradní sledování.

plakát

Hojič (2014) (seriál) 

Jsem nadšena. Výtečný seriál. Velmi sympatičtí nejen hlavní představitelé

plakát

Geu hae yeoreum (2006) 

Bohužel se mě film dějově nedotknul. Hlavní představitelé skvělí, ale to bylo tak všechno...

plakát

Baempaieo geomsa - Season 2 (2012) (série) 

Oproti sérii 1 je zde velmi patrné přitvrzení. Přibylo zde násilí, ale naopak ubylo nelogičností. Např. prokurátorka, která váží 20 kg i s botama, přestala jezdit za podezřelými sama. Prokurátor zůstává naštěstí i nadále totálně charismatický, opravdu skvěle mu ta role sedla. Co však nesedlo mně, byl konec :-( Proto nemohu ani náhodou dát plnou palbu.

plakát

Baempaieo geomsa (2011) (seriál) 

Vampírský prokurátor s velkým charisma. Bohužel mi vadilo, že kriminální příběhy nebyly více promyšlené. Např. podezřelý z vraždy - dle provedení řekli, že musí být levák A klidně přitom v dalším napaden, které naplno ukázali, bodal pravou rukou. A prokurátorku zásadně posílali všude samotnou. Co na tom, že váží 20 kilo aj s botama. Nebýt těchto nelogičností dala bych i více.