Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Pro mě to bylo nejsmutnější zprávou roku, když jsem se dozvěděl, že mi ruší můj oblíbený seriál. Oproti předešlým dvěma měl Stargate Universe úžasnou atmosféru, suprové herecké obsazení, kde jsem Roberta Carlyla vyloženě v každé scéně žral. Význam seriálu nebyl pro celkovou Stargate až tak důležitý a děj nijak neovlivňoval, nebo nějak přespříliš nenavazoval na předchozí. Seriál byl prostě odlišný od svých starších bratříčků a díky tomu jsem si ho oblíbil. Nemůžu hodnotit jinak než 5/5.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Na tomto seriálu jsem vyrůstal, žral jsem každý díl a musím říct, že tento seriál u mě vytvořil lásku ke sci-fi a celkově vytvořil základnu pro další seriály, které poté přišly a také pro další dva seriály Hvězdné brány, Altantis a SGU. Troufám si říct, že tento seriál můžeme všichni považovat už za kultovní a všichni fanoušci sci-fi na něj nikdy nezapomenou a vždy na něj budou vzpomínat v dobrém.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jsem až překvapený jak často se u tohoto seriálu bavím a jak skvěle si seriál drží kvalitu. Pokaždé se těším na další díl a myslím si, že ještě dlouho mě seriál neomrzí.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Jelikož jsem zarytý fanoušek série Call of Duty a to převážně právě druhého dílu, nemohl jsem nevidět seriál, z kterého hra vychází. Velmi mě potěšilo, když jsem viděl záběry, které jsem už dříve viděl ve hře a bylo super sledovat osudy hrdinů, kteří si u mě našli místo už od prvního dílu. Zejména velký kus si u mě vybojoval Damian Lewis, roli zahrál parádně a od začátku jsem mu fandil. Atmosféra super, kamera, hudba, vše super. Prostě paráda, dávám zasloužených 5/5.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Zhruba první 4 série byla slušná zábava, poté kvalita začala klesat a konec mě až zklamal. Ovšem seriál si u mě našel své místo a i přes tyto nedostatky si myslím, že patří k tomu nejlepšímu co v dnešní době můžeme sledovat, proto dávám 5/5.

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)

Podle mě hodně lidmi nedoceňovaný seriál, který nám nabízí mnoho zvratů a také působí jako krásné pojítko mezi jednotlivými filmy z Marvel Universe. Pokud divák vydrží první 3 díly, které mají diváka vtáhnout do děje, tak většinou divák poté přijde seriálu na chuť a agenta Philla Coulsona (Clarka Gregga) si prostě v hlavní roli oblíbí.