Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 688)

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

No jestli to neni skoda. Takovej peknej napad a tolik bidny zpracovani. A trebaze narazky na Harryho Pottera muzou udelat marginalni radost, nejde prehlidnout, ze SPielberg nam zacina na stary kolinky trochu meknout. Anebo nova Terra Nova, jen trochu min televizni, bez dinosauru, v mestech a s emzakama. Prace s mytologii pribehu miziva, nektery postavy sice sympaticky, vetsinou ale znacne schematicky, na takov\y libustky, jako je treba pozorovani vyvcoje detsky psychiky v podobnejch podminkach, rezingnovali tvurci uplne. A krom vzacnejch fragmentu je to jako celek konvencni jako svine. O poznani lacinejsi Jericho potesilo vic, tehle rodinnejch blabolu a nedelni emocionality se snadno preji a postapo dokonale zabijej... Zlatej Distrikt 9.

plakát

Jeremiah (2002) (seriál) 

Hrozne levnej look, ale ten zbytek radikalne bavi...

plakát

Všemocný (2011) 

Jen scenaristickej krucek od dokonalosti. Teda krok. Ale bavil jsem se skvele.

plakát

Dnes naposled (1958) 

Absolutne mrazivy. musel jsem to vypinat, jak mi z toho bylo blbe...

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Neoromantismus v praxi:o)))

plakát

DonT Stop (2012) 

Znacne sympatickej pocin. Jen trpi hrozivou formalni neupravenosti, neuhlazenosti a zbytecnou interierovosti. Plus v nem nektery sceny svoji nadbytecnosti a nekoherenci pripominaj na rychlo vsazovany kamerovy cviceni. Pekna myslenka se tu pere s krapet odflaknutym zpracovanim, a to je dost skoda, protoze uz takhle, vinou svyho tematu, to film nebude mit pri hledani divaku snadny. Snad kdyby byl tenhle snimek o poznani vetsi rebel, ale to on neni. Naopak, ma v sobe vic konvencnosti nez se muze na prvni pohled zdat a ve finale si dost potrpi na doslovnost. Napady mu ale nechybej. Jen me krapet dere, ze se po jeho zhlednuti uz zase cejtim starej :o) 65-70 %

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Mozna je to trochu kyc, ale uzit si ho je vazne snadny:o)

plakát

Bitevní loď (2012) 

God bless America ant its battleshits... remeslo fajn, ale ten zbytek je fakt ponizujici.

plakát

Prometheus (2012) 

Vizualne orgasticky sci-fi s funkcnim nabehem na horor, rozhodne ne ale kdovijak chytry, inovativni a uz vubec ne originalni. Scott proste zase vykrada sebe sama a schovava se pritom za tlachani a pseudomoudra na tema kreacionismus, krizky, nic nerikajici sny a vzpominky. Navic Rapace fakt slaba, Pearce, taky nic moc, tech nefunkcnich postav je tam cela hromada a k srdci popravde prirostou asi jenom kapitan v podani Idrise Elby a predchudce Bishopa. Ti jediny maj aspon spetku osobitosti. PLus konec a la pojdme se podivat do hvezd? Asi bylo naivni cekat nejakej dalsi prelomovej zasek do vedecky fantastiky, ale tohle je vazne malo. Jako dobrodruzstvi to urcite funguje, ale dej je tristne zprdelni, pan Tvurce ze vseho nejvic pripomina Krytena a hlavne to kouzlo, ktery mel Vetrelec, to je davno pryc. Jako nakladny soliterni beckovy scifko proc ne, ale byt vyslovovan v jedny vete s Alienem, to si Prometheus nezaslouzi.