Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (7)

Futurama

Futurama (1999)

Neskutečně nabouchanej seriál co se nápadů týče. Samozřejmě, ne každej díl sedne stoprocentně, ale to snad ani není možný.

Akta X

Akta X (1993)

5 hvězd, které dávám, dávám za první dvě (možná tři) série. I později má seriál světlý chvilky, leč taky spadá velmi často do průměru a repetetivnosti. Naštěstí Duchovny je neskutečně k sežrání neustále, jeho kouzelnej lehounkej a decentní sarkasmus obdivuju (a inspiruju se :)) doteď. Obecně mě víc vyhovovali díly neufonský, mírně hororově laděný. Když uvážím dobu vzniku seriálu, to, že jsem si ho z půjčovny před cca 3ma roky celej napůjčoval (myslím že prvních 6 serií, víc tam neměli) a rok později znovu a potom zase znovu - a pořád se u většiny dílů výborně bavil - pak nemůžu jinak než za 5. A zároveň jsem upřímně nenarazil na další vážně pojatej seriál s takovou znovukoukatelností (takový ty losti, prison breaky apod mě prostě nechytly).

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

přestože některý díly sou veskrze průměrný (což samo o sobě na českej seriál je až neuvěřitelný), tak seriál je ucelenej finále krásně graduje a ty hlášky .) .... když sem se bavil s jedním svým známým z jedné dědiny na pomezí vysočiny a jižních čech, kde fotbal je samozřejmě sport jediný, tak mě ujistil, že ten seriál je naprosto přesnej :) (jo, a ten klub z tý dědiny se taky menuje Slavoj - no nevidět to sám, něvěřím :D). Za odvahu natočit pro českýho seriálovýho diváka seriál, kde herci opravdu hrají a fungujou, kde se lidi baví povětšinou tak jak ve skutečnosti (a kurvujou o sto péro) prostě musím dát 5.