Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (49)

plakát

Tenet (2020) 

Nolan posouvá hranice toho, co je divák na první shlédnutí schopen ještě vstřebat. v poslední hodině jsem si připadal jako na potítku před zkouškou z fyziky a to nevím jestli je úplně dobře. Jasně, pochopíte kdo, co, jak a proč.. ale tady je hlavní otázka KDY. Teprve s druhou projekcí jsem si ten film začal konečně v klidu užívat aniž bych se bál že když jen na vteřinu vypnu, film mi svým vražedným tempem uteče a já v tom budu plavat.. Soundtrack je až překvapivě vynikající, ale stále se nemůžu zbavit dojmu, že Zimmer by byl schopen to posunout o level výš, více to provázat s obrazem jako u Interstellaru nebo Dunkerku. Neplyne to tak hladce jako jeho ostatní filmy, chvilkama se to vleče a je to až překombinované... ale Je to prostě Nolan a letos v kinech nic lepšího neuvidíte. Slabších 5 hvězd.

plakát

Venom (2018) 

Příjemné překvapení, čekal jsem sranec a dostal zábavy ranec. Duo Venom-Hardy si prostě sednou a z parazita je najednou sympaťák. Klidně si tu dvojku dám.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Přišli z vesmíru a jejich cílem je ukrást nám autismus.. a nedělám si srandu. Jednou to přijít muselo že legendární Shane Black napíše a natočí naprostou sračku.. a kadence pussy fórů Thomase Janea to fakt nezachrání.

plakát

Cargo (2017) 

Příjemně depresivní zombie film z neokoukané Austrálie. Tu modrou si určitě nezaslouží.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Po mrzácké epizodě 8 velmi příjemné překvapení. Taky jsem byl jedním kdo z fotek na Aldena nadával, ale po pár minutách filmu jsem mu toho Hana věřil. Jasný, Ford je jenom jeden ale vůbec bych se pokračování nebránil.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Asi jsem viděl nějakou cenzurovanou verzi nebo co, ale oproti jedničce to byla uchcaná a zvážnělá limonáda. Tam kde první deadpool šel s humorem přes čáru, tady je jen tuna digitální krve a spousta hlášek co padne vedle. Neříkám že jsem se v kině 3x nezasmál nahlas, oproti prvnímu dílu to byla ale vážně slabota. 6/10

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Neskutečnej nářez a vlhký sen všech misantropů. Nechci pokračování, ten hořký konec je dokonalost sama!

plakát

Black Panther (2018) 

Asi jsem na tohle moc bílej ale fakt je to jenom průměrnej film. Rozhodně jedna z těch slabších marvelovek.

plakát

Society (1989) 

První dvě třetiny se táááááhnou jak smrad, ale na konci dostanem slušnou porcičku bizáru. Takže lehký nadprůměr.

plakát

Tvář vody (2017) 

Po úžasném Purpurovém vrchu (který tu taky nemá kdovíjak velké hodnocení), jsem čekal že mě tvár vody uhrane minimálně na 4 hvězdy. Opak je ale pravdou a tentokrát se ta modrá nemýlí. Pro mě rozhodně nejméně zajímavý Guillermo. P.S hudba je fajn, Shannon je vynikající a nějaký ten párek cecků to na ty tři silné hvězdy vytáhne.