Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (63)

plakát

Juan de los Muertos (2011) 

Bohužel, kdo není trochu zasvěcen do sociálně-politických problémů Kuby, tak 90% všech VÝBORNÝCH narážek ani nepochopí - tím i podstatu filmu.

plakát

Matýsek (2006) (seriál) 

Tenhle seriál by snad naučil kreslit i mě - totálního výtvarného antitalenta.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Kozy, demence, PATRIOTISMUS a amerikanismus. * za ty triky

plakát

Jump street 21 (2012) 

Uvolněné, vtipné, bez trapných chvilek, kdy se mnohé jiné filmy snaží být za každou cenu zábavné. + Naprosto výborný Ice Cube! Už úvodní Eminem mě velice potěšil. Po dlouhé době pořádná komedie!

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Ptám se - bude ještě třetí pokračování? Odpovídám si - určitě. Už totiž chybí jenom koooooouuusek a bude z toho ta pravá "sračka".

plakát

WWE Over the Limit (2012) (pořad) 

Proč jsem to já blbec neohodnotil dřív, když jsem to sledoval hned druhý den po odvysílání? Jo - já víííím! Asi proto, protože mi to vůbec neutkvělo v paměti. *** za Kofiho a R-Trutha + Rybacka.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Ten nápad - ten nápad! Zvráceně geniální! Tleskám. Tohle je přesně jeden z těch filmů, kdy se vyserete na nějaké WTF?! momenty, tragicky amatérské sekvence a necháte se raději pohltit onou šílenou myšlenkou... BTW: Vždycky jsem moc chtěl pejska - dneska už mi to nestačí, já chci raději hned Trojpsa!

plakát

Metro (2004) odpad!

Kurva, to tady v Británii tak plýtvají energií?! To jsou ale ekologické hovada - svítit v celé síti metra a přilehlých chodbách pro jednoho mutanta. K filmu se nemá smysl vyjadřovat...