Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (185)

plakát

Amatéři (1994) 

Spíše nemastné neslané dobrodružství čtyř ztracených existencí. Možná bych to ani nedosledoval kdyby se na scéně neobjevil Edward naprosto bezkonkurenční psychouš s tím jeho bláznivým kukučem a účesem po šokové terapii táhne film výrazně nahoru.

plakát

Amer (2009) 

Udělat se hřebenem pak svým mokrým orgasmem naplnit vanu a málem se v ní utopit ta ženská má prostě talent. Audiovizuální žranice s absencí příběhu,která vás nasytí pocity a je už jenom na vás jestli budou příjemné či nikoli.

plakát

Amputace (2012) 

Puberťačka,která svým vzezřením připomíná smrtku a svým chováním rozhodně vybočuje z řady obyčejných teenagerů mě i přesto byla nějakým zvráceným způsobem sympatická.Pro její morbidní vize ve kterých vypadá jako ztělesnění bohyně pomsty bych rozhodně nešetřil superlativy.Ta holka je prostě magóóór!!!Zamrzela pouze jediná věc a to ,že Malcolm McDowell nedostal více prostoru.

plakát

Andělin popel (1999) 

Ach ti Irové není nad kouzlo poblitých uliček věčně smrdících kanálů a baráků do kterých 7 dní v týdnu zatéká přebije to snad už jenom oblak uhelného prachu v očích adolescenta živícího rodinu místo věčně ožralého fotra,který v zaplivané putyce používá jako podtácek rakev svého právě zemřelého dvouletého syna,ale nic se neděje tatínku sice nám děti umírají jak na běžícím pásu my si ovšem stíháme vyrábět stále nové.No řekněte lidi není v tom kus romantiky skoro jako bych se díval na rozkvetlou louku plnou čtyřlístků.

plakát

Ansacu kjóšicu (2015) 

Japonský Jenda Citrón chapadelník s nejasným původem na ostrovní poměry ničím nevybočující hlavonožec má všecky typické vlastnosti je otravný,trapný a snaží se vychovávat mládež.Prosím sežrat zaživa či v polosyrovém stavu.Pro zichr zkouknu jeden díl anime abych se ujistil,že o nic nepřicházím.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Tak Ash nám povstal z popela jako bájný Fénix oprášil motorovku a brokádu,aby znovu trochu poškádlil smrťáky a Xenu.Počin je to nad míru zdařilý,ačkoliv vedlejší postavy sou blbé jak vagon tupých bruslí a neutrousí za celý seriál ani jedinou pamětihodnou hlášku. Náš démonobijec si vlastně velice dobře vystačí i sám a jde mu to docela od (jeho upgradované)ruky ,bubáky vždy posílá do zásvětí s nějakou jadrnou průpovídkou na rtu nehledíc na svou partu.Závěrem bych snad jen podotknul „Já to říkám pořád,že za všechno může Facebook!!!“

plakát

Asura (2012) 

Malý zubatý sekerník vs hladomor+perfektní animace= příjemně strávené odpoledne.

plakát

A tak jsem si vzal řeznici (1993) 

I přes šaškování Mikea Mayerse a že toho debila nebudu mít nikdy rád musím vyzvednout parádní kameru a super střih v neposlední řadě taky rozkošnou Nancy Travis,ale pokud se ptáte na můj názor je to hrozná hovadina na zabití času určitě poslouží líp třeba Tom a Jerry.

plakát

Ať jedí koláče (1999) (seriál) 

Výborný britcom se značně černým a zvrhlým humorem a perfektním českým dabingem škoda že o tomhle skvostu neví moc lidí. "Dobrý jitro tak sem slyšela,že markýz de Sade zase uprchl ze žaláře. Víte ,že sem spala v sousední komnatě? Mohla sem to být já surově svedená s prasečím měchýřem přes hlavu. Z bujarých večírků už to znám taky" Prostě klasika není co dodat.

plakát

Babettina hostina (1987) 

Celé je to nebetečná pánbíčkářská sračka u které by trpěl jako kůň snad i Ned Flanders a ze všech těch křupanů mě bylo vyloženě na blití. Po více než hodině utrpení nastupuje kulinářská pasáž s přípravou epické žranice a tehdy konečně přišlo na řadu něco pro potěchu oka a rozdráždění chuťových pohárků oblažovaných téhož času pouze lahváčem a pytlíkem buráků. Za podnícení k nočnímu plenění lednice si film jednu Michelinskou hvězdu zaslouží.