Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (185)

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Slyšet,že Greenovka je jenom pár uší a huba , prdel a piča to je k nezaplacení.Udělalo mě to takovou radost až sem se musel okamžitě zakousnout do kostky mýdla.

plakát

U strážnýho anděla (2014) 

Průřez neurčitou životní etapou pana Jiřího marně bojujícího s démonem alkoholem nad,kterým ne a ne zvítězit. I takhle by se to dalo napsat slušně jenže některé výjevy z tohohle chlastového dýchánku sou tak obludné,že by člověka ihned přešla chuť na ten decák řepovice říznutý zelenou co před sebe s těmi nejlepšími úmysly jen před pár chvilkama postavil. Sledovat osudy Jirky a jeho parťáků z odmašťovny je totiž stejně zdrcující jako kýbl denaturáku po ránu.Snad jen jedna rada pro koncové uživatele máte-li po včerejším násávání okno nebo ještě hůře výkladní skříň asi bude nejlepší jít se ztřískat znovu a v žádném případě neléčit kocovinu u tohohle filmu.

plakát

Matrjoški - Série 2 (2008) (série) 

Naši roztržití kuplíři jsou zpět a s nimi zbrusu nový repertoár fajnových kundiček a jak už je v téhle sérii zvykem opět každý jebe s každým (rozumněj vyjebává ) a když seriál sjedu v kuse na jeden zátah co to znamená?No zajisté plná palba.

plakát

Skutečný genius (1985) 

Tak to byla klas(a), tolik pražené turkyně pohromadě sem eště neviděl to by jistojistě vzalo vítr z plachet dokonce i kukuřičným dětem.

plakát

Hitman 2.0 (2014) (amatérský film) 

Navození dusné atmosféry výběrem nářezové hudby ala Hotline Miami zdá se býti správnou volbou ,ale když on ten floutek držel tu pánvičku jak prase kost .

plakát

Sodoma Reykjavík (1992) 

Příšerné hovada,dacani,zfetovaná zběř! Nevím jak jinak ještě počastovat tu bandu šílených figurek ve víru demolice na jedné straně a EM Í (Mafie, Island) trio vyjímečně tupých gaunerů na straně druhé.Místy srovnatelné snad jen s mladí v partě každopádně postupem času to dostane ty správné grády a je to jízda jaxviňa.Taky určitě stojí za zmínku ten všudy přítomný bordel myslel sem ,že mám doma chlív,ale tady si dal někdo na kulisách pěkně záležet.Co dodat závěrem?Snad jen zvolání :Po nás potopa!!!

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Pandimenzionální tripy,neprobádané galaxie,toulky jinými realitami,mutace ,kletby, negace a především nehorázná prča to vše lze zažít po boku ztřeštěného samozvaného vědce Ricka a jeho přitroublého vnuka Mortyho. Jo abych nezapomněl „Mám to v píči!“ je moje nová hláška!

plakát

Gadkie lebedi (2006) 

Dvakrát zemřelí, žijící po smrti boha, hledáme svůj stín v toku iluzí spícího světa. Žijeme ve světě totálních podvrhů, ve světě čísel a přízraků, ve světě, kde všechna slova se vymazala a ztratila smysl. Epocha ignorantů. Epocha nesnesitelné nízkosti existence. Carství banalit, které opěvuje svou vlastní prázdnotu Duch definitivně opustil náš svět. čas se smršťuje. Už není čas. Není prostor. Agónie nebytí. Duch neplodnosti létá nad osiřelou Zemí, odsouzené prožít naprosté osamění. Strach naplňuje duši. Všechno se završilo. Odkryla se poslední tajemství. Vítr z propasti ožehuje náš obličej.