Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (185)

plakát

Parkway Drive: Home Is for the Heartless (2012) 

Až do dneška sem tuhle smečku neznal,ale téměř okamžitě mě přirostla k srdci.Hoši si takhle jednou vyrazí na turné napříč světem a užívají si to plnými doušky a proč kurva taky né sou mladí , mají talent , hrajou dobrou hudbu a tak to má být. Jenom by mě zajímalo jestli jim ta opice vrátila ty ukradené žabky.

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Děvočky a malčici zkrátka drugovia moji oloupejte pomeranče ,otevřete obohacené moloko a za burácejícich zvuků Ludwiga van propadněte Kubrickovu opusu je přece jen čas na krapet toho ULTRANÁSILÍ. Film sem viděl pětkrát,ale až dnešní kino projekce mi dovolila si pomeranč plně vychutnat se všema jeho vitamínama.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Pravý nefalšovaný německý fekál,odvrácená strana dívčí duše i přesto zajímavý zážitek.

plakát

Pod černou vlajkou (2014) (seriál) 

Sleduj a uč se Verbinski ty suchozemská kryso tak by měli vypadat pokračování pirátů z karibiku,ale zatím nebudu příliš hýřit optimismem a nechám si to až budu mít shlédnuto víc dílů.Update po pátém díle to konečně nabírá obrátky sem rád ,že sem setrval.

plakát

Pokoj (2003) odpad!

Tak trapně už mě dlouho nebylo.

plakát

Paganini ve víru erotických vášní (1989) odpad!

Paganini hraje davy šílí a já taky. Z toho jeho fidlání jsem dostával psotník, příšerná houslová kakofonie je bohužel protkána tímto šíleným paskvilem skrz na skrz. Ach bože co sem si myslel, no ovšem já sem si to vlastně pustil kvůli těm erotickým vášním,které by rajcovali možná tak lovce mamutů co mají ve zvyku ženu praštit kyjem po hlavě a odtáhnout ji do jeskyně.Příšerně přehrávající hysterické kurvy ječí tak žeby vaše libido spolehlivě zchladili na bod mrazu a nepomůže ani to ,že sou celkem pohledné když už vás jednou něco zhnusí nepomůže ani svěcená.Tak ste to měl v plánu pane Kinski na sklonku života ještě naposledy otrávit diváka?

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Inu popravdě první hodina mě neskutečně srala to je zas nějaká nadhodnocená sračka říká mi můj vnitřní hlas a vzápětí se ozve druhý to musíš dosledovat Scorsese je kurva bůh a dlužíš mu to jasně dávám mu za pravdu a po vydatné večeři jdu na věc a s každým dalším pivkem mě připadá film víc a víc sympatičtější Leo prostě umí sjíždí závěje koksu v délce středového pruhu na Dé jedničce do toho šuká zástupy kurev a rozhazuje prachy kam se podívá to všechno za zvuků nadupaného soundtracku jediné co ovšem není cool vydávat skřeky a bít se u toho v prsa jako neandrtálec čím ses to nakazil od toho vola McConaugheyo? Jde o klasické rise and fall movie i když tady si Leošek moc nenamlátil pokud nepočítáme pád ze schodů v Country clubu a to nás přivádí k té naprosto úžasné scénce s telefonováním a vše okolo toho pokud se nemýlím tak ta je kultovní už dnes.Výsledný dojem poměrně dobrý takže vlk si zavyl kozy se zatřásli ale zůstali celé.

plakát

Likeness (2013) 

Elle Fanning tak si říkám ta holka nám roste do krásy když tu se naráz změní na thinga z fantastické čtyřky to byl teda gól rozesmálo mě to tak až mě vypadla tlačenka z ruky.Víš milá Elle já sem poloviční bulimik žeru ale nezvracím. Aco se týče těch modelů a modelek to měla být nějaká podpora obětí z Osvětimi lidi neblbněte a běžte se pořádně naládovat.

plakát

Země je hříšná píseň (1973) 

Tak to byla silná kráva teda káva porod mrtvého telete,zabijačka sobů,pobodání na vesnické tancovače,krásná příroda a oškliví lidé do toho macatá holka co má nos jak bambuli a každou chvíli čuráka v té své škatuli.Tohle je drsný sever bez příkras na takový život pomáhá jen tvrdý chlast a občas nejaké to saunování.