Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Na Potterovi jsem prakticky vyrůstal a po přečtení posledního dílu jsem se těšil na filmové zpracování. BOHUŽEL poslední dva díly jsou nejhorší z celé série(Nebýt efektních bojových scén dal bych asi 1* nebo odpad). První díl by se měl přejmenovat na "Jak stanovat s Harry Potterem". Druhý díl byl o něco lepší, ale hodnocení mu shazují trapné dialogy, 3D na kterém nejde skoro nic vidět, mega trapnej epilog(Je tam napsaný o 19 let později a všichni vypadají skoro stejně jako když jim bylo 17, navíc Ginny vypadá jak zmalovaná prostitutka z E55) a totální nepodobnost s knižní předlohou. Celý film zachraňuje Ralph Finnies, který zde dostává nejvíc prostoru ze všech dílů. Jen díky němu dávám 3* hvězdičky.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Jeden z povedených českých(nových) seriálů. 4* za fotbal, Ondřeje Vetchého a Ádu alias "kujva já to posjal"

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Absolutní droga, které nejde odolat. Jsem u konce čvrté řady a ještě mě to neomrzelo. Serál si zaslouží 100% 5 hvězd za Michaela C. Halla alias Dextera, originální příběh, svkělý humor a hlášky, které jsou dávkovaný tak akorát a za Masuku.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Mám rád filmy s komiksovou předlohou, ale tenhle mě velice zklamal. Děj se dal odhadnout už na začátku a akční scény byli jak z nějakého "béčkového filmu" mezi ty už tak dost trapný akční scény byli vloženy ještě trapnější dialogy a výsledek je film, na který nemá cenu chodit do kina. 3 hvězdičky.

Ovládací panel
4 body