Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (15)

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

sice trochu kravina, ale upoutá, odsejpá a baví.

plakát

Greta (2020) 

na úvod chci říct, že jsem film viděl celý a necucám si to z prstu. dokument je dobrej, neutrální, nehodnotící, zajímavej a s pár věcma, který se hodí vědět. dal bych za čtyři bylo by to málo na vyrovnání těch odpadů tady vůbec nechápu, jak někdo může hodnotit něco, co neviděl. vůbec nechápu, jak někdo může hodnotit dokument jen podle toho, o čem je. proč nemají odpady dokumenty o hitlerovi, když s ním taky mnozí nesouhlasí? dost mě mrzí, že tady lidé v těch komentářích vyjadřují dost velkou neznalost, mají názor, ale vědí prdlajs, to těch několika řádcích názoru je totiž zpravidla i věta, která je fakticky blbě. kdo se nedrží faktů, má názor, kterej stojí na vodě. protože mám dcery, tak jsem extrémně citlivej na takový blbce jako je jason_x. protože gretě ještě nebylo osmnáct, tak za nenávistný projevy k dětem se jde rovnou do pekla. a žádný slitování.

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Protože jsem část dětství trávil na jihočeské vesnici, tak mám ke Slunci, senu vztah. To není komedie, to je dokument. Troška hodně dobře zachytil reálnou vesnici a nemusel ani zas tak přehánět. Já tohle viděl kolem sebe jako dítě. Samozřejmě vidím některý režijní a herecký nedostatky, ale u tohodle filmu budu říkat dětem, jaké jsem měl dětství.

plakát

Český žurnál - Zločin pana Chytila (2014) (epizoda) 

režisér dělal hlupáka spíš ze sebe než z politiků a médií, jak se opravdu urputně snažil. mohl víc času věnovat přípravě a mohl stát víc na argumentech a ne na dojmech. (a to se nezastávám pražské mafie, jen je ten dokument promarněná příležitost, chtělo to mnohem víc práce, studia a investigace)

plakát

Pouta (2009) 

sestřihat! ten film šlo zkrátit o hodinu, aniž by to ublížilo síle děje, zbytečný scény i zápletky jen unavujou. odpustil bych i nadměrnou podobnost nejmenovanému německému filmu. v rámci novodobé české kinematografie určitě čtyři hvězdy.

plakát

Auto*Mat (2009) 

Dal bych čtyři hvězdy, ale jak jsem tu četl komentáře dám pět na truc proti těm, kteří dali odpad nebo hvězdu jen kvůli tomu, že nesouhlasili s motivací aktérů dokumentu. co je to za blbost? mám dát horší hodnocení rambovi, protože nesouhlasím s jeho motivacema a chováním? vtipnej dokument a je na každým, co si o tom myslí.

plakát

Fontána pre Zuzanu 2 (1993) 

říkám ženě, že to vůbec nemá děj a ona: "jak nemá děj? dva lidi se do sebe zamilujou v kamionu a chtěji žít normální život, jenže on dostane šanci v nahrávacím studiu, protože má pěkný písničky. vždyť je to dobrý!"

plakát

Nové hnízdo (2011) (pořad) 

dívat se na to dá, ale oproti stejným formátům v zahraničí je zpracování hodně chabé. víc profesionality by neškodilo a nevadilo by ani ubrání okaté reklamy sponzorů a s tím spojených propagačních keců.

plakát

Jseš mrtvej, tak nebreč (2010) (TV film) 

nemám moc pochopení pro tyhle dvoudílný filmy či snad seriály. komu to prospěje? a co ty dialogy? co to bylo? takový blbý řeči! to už bych radši poslouchal tchýni se sousedkou.