Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (71)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Priznam se, necekala jsem, ze Jakl si pro sve hollywoodske zpracovani Jana Zizky, vybere cast jeho zivota, ktera je asi nejmene zajimava, ale pak jsem si rekla, ze na to by asi nestacil budget. Na druhou stranu, po precteni nekolika recenzi zminujicich Ironclad, ktery si moc dobre pamatuju, to zanechava urcitou horkou pachut. Potencial na zajimavy pribeh byl urcite promrhan a utracen za “svetove” herce. Nicmene, pokud si odmyslim veskerou historii a patriotismus, objektivne musim rict, ze jako film to zas az tak katastrofalni, ze by me to vylozene zvedlo ze zidle nebo unavilo nudou, nebylo. Jen to nebyl Jan Zizka. K hereckym vykonum asi nelze rict zadne negativum, kazdy vydava sve maximum, z toho, co ma k dispozici a vetsina si asi vypestovala po tom neustalem behu po lese, slusnou fyzicku. Hudba adektvatni, vyprava fantasticka. Kamera obcas roztresena, digitalni efekty lehce nadprumerne. Scenar definitivne nic moc. Ale Jaklova vule tocit ceske filmy pro svetova platna je rozhodne obdivuhodna. Bylo to divatelne? Urcite ano. Podivala bych se ale na to znova? Spis ne.

plakát

30 stříbrných (2020) (seriál) 

Takhle, pokud to neberete ale vubec vazne a chcete se zasmat, tak petihvezda. Jinak jak uz psal nekdo na IMDb, ma to v zapletce vic der nez svycarskej emental...

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Toto je ovsem pecka. Naprosto skvele natocene, poutave, s vybornym obsazenim. Shlednuto na jeden zatah!

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Krasne zpracovane melodrama. Skvele herecke vykony a super dej :) Nizkorozpoctovy snimek, ktery pravem vydelal majlant. Urcite stoji za shlednuti.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Presne za takove filmy stoji za to utracet penize. Postavy propracovane a skvele odehrane. Vizualne libive melodrama zalozene na skutecnych charakterech. Proste kvalitne straveny cas!

plakát

365 dní (2020) odpad!

Proboha! Co to je za sr@cku?! 50 shades of grey je oproti tomuto odpadu oskarovy snimek!

plakát

White Lines (2020) (seriál) 

Co je na tom hezky, je vizualni zpracovani a Nuno Lopes, coz je uzasny portugalsky herec. Jinak, pokud mate alespon nejake IQ, tohle neni pro vas...

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Na to, jaka to mela byt pecka, tak je to pribeh plytky, predvidatelny hlavne nudny. Po hodine a pul nevim, zda-li zvladnu dokoukat. Pisnicky jsou nicmeme pekne, Gaga holt umi zpivat, o tom zadna.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

The Witcher me bavil. CGI je lacine, ale tak radsi hrozny CGI nez debilni nebo chybejici dej (viz. posledni 3 serie GOT). Nektere sceny jsou desne cheesy, predvidatelne a nebo zbytecne urychlene a zaverecny dil aka mega bitva me teda docela zklamal. Postavy jsou zabavne, vzhledem k tomu, ze to je fantasy a ne historicka klasika, tak mi rozhodne nevadi, ze tam nejsou jen slovanske typy hercu. Bojove sceny super, Henry je patricne sexy i s bilejma vlasama a z Westworldu okopceny casove skoky me celkem taky pozitivne prekvapily. Takze neni to vrchol serialove kinematografie, ale bavi to a je to prvni serie, jak jsem pochopila, obsahlejsiho pribehu. Takze se tesim na druhou serii. P.S. Po tom, co tady ctu ty komenty, pevne doufam, ze NIKDY neuslysin dabbing, protoze ty ceske nazvy, to je fakt k 🤢

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Rikam porad, ze Tarantino je extremne nadcenovany a Tenkrat v Hollywoodu to dokazuje. Dej filmu je minus nula, kdybychom nostalgicky nepotkavali “zname” tvare, tak se tam deje velke nic mimo klasicke klise, aka neuspesny herec, dobre vypadajici bijec s cigarem puse, zijic v karavanu jedic junk every day, etc... spoustu zbytecnych nikam nevedoucich charakteru. Navic Tarantinovy alternativni konce mne vzdycky dokazou akorat s prominutim nasrat (jo, pochopila jsem motto once upon a time, ale nemam to proste rada, pokud se ten film tak neprofiluje od sameho pocatku)... Co se tyce zpracovani, to Quentinovi musim nechat, to umi a ma to vazne uroven a sem tam ty vtipky jsou taky cool. Nerikam, ze to neni koukatelny, jen je to proste nudny a nikam nevedouci a jednou shlednout proste staci.