Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (885)

plakát

After: Polibek (2019) 

Jak typický, hodná, slušná holka je tejden na koleji pryč od přítele a už se jí zapalujou lejtka po cizím, ale jakože fest. Tohle je prostě daný, že namyšlený, arogantní borci přitahujou všechny kolem. A ne vždycky to skončí tak dokonale. No každopádně emočně to se mnou nic nedělalo, ale jako teen románek to bylo hezký, nemůžu říct, že ne. A když to všechnu pominu, tak představitelka Tessy, Josefínka Langford je extrémně roztomilá a hned z první scény bylo jasný, že se jí nebudu moct vynadívat. Kde oni tyhle nový herečky hledaj. Opět talent z Austrálie, 22 let, tak doufám, že bude dostávat 3 filmy ročně. Nevím co čekat od dvojky letos, ale tohle se mi líbilo.

plakát

After: Pouto (2022) 

Má to už jenom sestupnou tendenci. Pořád to samý dokola, hardin se nemění, pořád kokot. Tessa si zaslouží někoho lepšího a i přesto to dopustí. V tomhle filmu nebylo nic novýho, hodina a půl ničeho.

plakát

Aftershock (2012) 

Skoro bych přemejšlel i o pěti hvězdách, protože něco takovýho, jako byl tenhle katastrofo-horor jsem snad ještě neviděl. Ze začátku párty, roštěnády, týpek ve vatě, tak co si neužít. Ale v momentě, kdy příde první zemětřes a že to nenatahovali, tak to teprv nabere na grádách. Tam ty kritický momenty byly neskutečný, v jednu chvíli souhlasim, mi to připomínalo Nezvratný osudy a dalo se to čekat, ale jinak to bylo naprosto nepředvídatelný, nechutný, až prostě moc. Pak přišel twist s hasičem, na konec final scéna, která dorazila a to si myslím, že neumí každej film. A až titulky mi ukázaly, že ta povědomá holčina na baru byla Selena. No prostě maso.

plakát

After: Tajemství (2021) 

Ta Josephine je prostě díl od dílu hezčí a hezčí. Ona je nejspíš jedinej důvod, proč se na to koukat. Naopak hardin je neskutečnej kokot, to jak zbytečně dává důvody k hádce, jak nekomunikuje, usmíření a zase znova. Úplně mě ta jejich blbost vytáčí. A ta jeho matka na konci to je prostě vrchol všeho.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Vzhledem k tomu, že je to jeden z nejlepších a nejoblíbenějších filmů, tak mě nijak do noty nepadl. První necelá půlka filmu byla koukatelná, ale pak už se to jenom vezlo a vezlo. Pan Damon nezahrál nijak zle, ale ani on mi tam pořádně nesedl a z toho vyplývá to hodnocení...nedá se svítit.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Marvel seriál, kterej mě opravdu zklamal. Narozdíl od Agentů Shieldu to nemělo ani za mák společnýho s filmovým universem. Když už tak opravdu minimum a to v podobě nějakejch zmínek. Šlo tam vyloženě o tu retro minulost Howarda Starka, Jarvise a Carterový. Ty díly se kolikrát fakt táhly a nudily. A možná až pár posledních dílů dokázalo zaujmout nějakou akcí a děním okolo. Sice to pěkně vypadalo, muselo to určitě dát dost práce, něco nám to dalo, ale o další sérii zájem neni. Pauzu to sice vyplnilo, ale s velkou chutí do další části Agentů :)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

No zhruba po polovině sérky můžu zhodnotit jako průměr, ani ne tak propadák jak se možná čekalo. Každopádně seznamování s jednotlivejma agentama a prvních pár dílů na úvod ušlo, ale postupně to zas klesalo a ty díly už toho tolik nenabídly. Jediný dvě otázky nastaly, kvůli kterejm se na to musím koukat dál. Jak to doopravdy je s Coulsonem a jeho smrtí? A kdo je matka Skye? Doufám, že nám aspoň jedno z toho do konce první řady řeknou...Musím říct, že série skončila jako úspěšná, je to vidět i na 5 hvězdách, který sem musel nahodit. Postupně přibyly nový komixáci, nový vychytávky ze světa Marvel, děj se vyvívej, postavy měnily strany, a i když slabší díl střídal ten lepší, finále bylo to nejlepší z nejlepších. Otázky ze začátku zodpovězeny a jsou na stole další, a prostě čekat na další sérku bude radost. Jestli nám zajímalo, kdo byla matka Skye, tak teď nás stoprocentně zajímá, kdo je její otec? A co bude s postavama, který sou tak nějak na hranici...to všechno už na podzim :) 2.sérkaLaťka nahozená o další levl vejš, ohromným zpestřením tomu byli Inhumans, který nás budou čekat i ve svým vlastním filmu a je se na co těšit. Tenhle Marvel seriál prostě baví každým dílem.

plakát

Ain't Them Bodies Saints (2013) 

Myslím si, že vim, jakej byl smysl filmu. Otázka, jestli se ještě někdy shledaj. K tomu to pomalý tempo prostě patřilo. Ale nebylo tam nic, čim by si mě to dokázalo získat. Zase tomu chyběl nějakej větší zvrat, kterej by tomu přidal grády, nějaký překážky, ale holt tohle bylo přímočarý až dokonce. Tyhle festivalový filmy se zaměřujou hlavně na vizuál, kterej mi tu stejně až tak dokonalej nepřišel. Takový filmy si sami najdou příznivce a nemělo by to bejt naopak.

plakát

Alfa (2018) 

Příběh o přežití a návratu domů v době pravěký. Dle mýho škoda tak krátký stopáže, protože to pouto mezi ním a vlkem nestačilo dostatečně vyzrát, abych pak na konci mohl procítit stejný emoce. Nevím, jaká doba uběhla na cestách, ale o spoustu podstatnejch věcí jsme určitě byli ochuzeni. Ale i tak to výprava byla pěkná, fandil jsem jim, konec byl taková třešnička, ale citově mě to až tak nedostalo.

plakát

Aliance (2016) 

Pro mě to má absolutně sestupující tendenci. Upřímně jsem si nebyl jistej, jestli je tohle dvojka nebo trojka. Opět nemůžu soudit, jestli je takhle předloha psaná, ale zbytečně natahovaný do x filmů po dvou hodinách. My se v tomhle filmu dostaneme konečně za zeď, kde se dozvíme jak jinak, že to je celý jeden velkej 'podfuck'. A opět máme zaděláno na další pokračování, ve kterým bude pro změnu válčit tahle parta proti jiný partě. Sice dost spoilerů, ale myslím, že zrovna v tomhle případě to ničemu a nikomu neuškodí. Tenhle film totiž prakticky nenabídne vůbec nic (akce minimálně, romantika nulová, humor žádnej, a zvraty předvídatelný). Přišlo mi to jako takovej nastavovanej guláš. A ve výsledku se dozvím, že z plánovanýho posledního dílu se kvůli kritice stane pilotní díl pro seriál. Ale naprosto zaslouženě, protože to co se začíná tvořit za sci-fi série už hraničí s debilitou a je dobře, že se to dalo najevo. A je na čase vymyslet zas něco novýho. Chudák Shailene Woodley, čemu ses to upsala.