Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (885)

plakát

Saw X (2023) 

Tohle nejde popsat jinak než návrat ke kořenům. Mělo to neskutečnej drajv a konečně pochopili že bez Kramera to nejde.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Miluju hru, budu milovat i seriál.

plakát

After: Pouto (2022) 

Má to už jenom sestupnou tendenci. Pořád to samý dokola, hardin se nemění, pořád kokot. Tessa si zaslouží někoho lepšího a i přesto to dopustí. V tomhle filmu nebylo nic novýho, hodina a půl ničeho.

plakát

Cesta ven (2022) (seriál) 

To, že film naláká hned první epizodou, je jasný. Podobně mysteriózní jako lost, v průběhu první, ale i druhý série se toho tajemnýho stane tolik, ale bez odpovědí. To mě vlastně i štve nejvíc, každá postava si řeší to svoje, kolikrát to ani nevyřeší do konce a scénáristi nám tam sypou další a další hádanku. A místo toho, aby se řešil danej problém, tak to plněj zbytečnýma dialogama viz. další série The Walking dead. Dle mýho názoru vymýšlí každou epizodu postupně, vůbec nevědí co s tím dál a jak to jednou skončí, prostě to budou natahovat donekonečna. Nicméně ještě 3. sérii tomu dám a očekávám aspoň pár odpovědí.

plakát

Někde mezi (2022) 

Po dlouhý době zas celkem funkční teen romantika. Neobešlo se to sice bez spousty klišé, ale převážně díky Joey Kingový, no vlastně díky chemii obou, to fungovalo. Ta scifi linka možná trochu přehnaná, ale i tak slzička ukápla, takže za mě vtažení do děje a emoce super.

plakát

Nene (2022) 

První dva Peeleho filmy byly vynikající, každý jiným způsobem a strašně jsem se těšil, co nám ukáže do třetice. Je pravda, že filmů na téma UFO a mimozemšťani, moc není. Pevně jsem doufal, že tady by to mohlo být luxusní, ale opak je pravdou. Na můj vkus zbytečně zdlouhavý, minimum napětí, to rádoby UFO / něco mě nijak neoslovilo. A co víc, jeho přednost, což byla černošská úzkost, vymizela.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Začnu pozitivama, gore tady je celkem úchvatný. Některý ty scény se můžou zařadit mezi unikát. Tak a to je z pozitiv všechno. Přejdu k rozporuplnýmu bodu a to logika a chování postav. Přece když v roce 2022 koukám na jakýkoliv film a dokonce i horor, tak přece chci, aby se postavy chovaly normálně přirozeně. Viz lidi v autobusu, viděj vidláka s motorovkou, tak vytáhnou mobily a začnou streamovat. Obraz dnešní doby. Tak proč se z toho nepoučit a nezačnou točit inteligentní horor, nikdo přece neříká že ten záporák s nima nemůže vyjebat i tak.

plakát

After: Tajemství (2021) 

Ta Josephine je prostě díl od dílu hezčí a hezčí. Ona je nejspíš jedinej důvod, proč se na to koukat. Naopak hardin je neskutečnej kokot, to jak zbytečně dává důvody k hádce, jak nekomunikuje, usmíření a zase znova. Úplně mě ta jejich blbost vytáčí. A ta jeho matka na konci to je prostě vrchol všeho.

plakát

Black Widow (2021) 

Za mě tohle jako sólovka nefungovalo. Mezi Avengers proč ne, ale… Natasha není až tak kvalitní avenger, aby byla schopná utáhnout 150 minut. Ok, měla tam k sobě zbytek rodiny, pár záporáků, ale příběh za moc nestál.

plakát

Dívka ve sklepě (2021) (TV film) 

Je celkem škoda, že popisek tady toho dost vyzradí. Ale i tak, to co uvidíme, je šílená zvrácenost. Nezbyde nic jinýho než jenom kroutit hlavou, co je to za monstrum. Vůbec si něco takovýho neumím představit, kord pokud je to podle skutečný události.