Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Thriller

Recenze (76)

plakát

Agenti dementi (2003) 

Je to opravdu dementní, naprosto nevkusné, ale některým blbostem jsem se i zasmál. Komiks jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat. Zbytečně přeplácané, velká barevnost, průměrné digitální efekty. Dobrý český dabing.

plakát

Air Force One (1997) 

Harrison Ford hraje jako vždy úžasně, ale zkuste si představit prezidenta zachraňující letadlo před hrůzným teroristou Oldmanem. Každý normální prezident kdyby měl možnost seskočit v tý kukanize svého AF1 tak skočí. Na plný hodnocení tomu schází nějaká originalita. Filmů takového žánru se poslední dobou točí víc než dost.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Skvělý příběh o 3 chlapách v plechovce, o dalším chlapovy kterej o to přišel a o šéfovy navigátorovy. Tom hanks v životní roli. Navíc tu zahrál dobře i Gary Sinise. Dojímavý konec při neustálém tleskání též skvělý. Jo a abych nezapomněl. Hudba byla naprosto vynikající, 2 oskary jsou právem.

plakát

Batman (1989) 

Naprosto výtečný film se skvělou temnou atmosférou. Což se nedá říct o dalších pokračováních. Jack Nicholson s jeho šklebem byl výborný, Michael Keaton si odehrál svoje. Krásné scény, krásná hudba, krásný FILM.

plakát

Batman navždy (1995) 

Tohle Schumacher projel na celý čáře. Kilmer to zahrál viditelně špatně. To samé Jim Carrey. Bohužel (bohudík) J. Carrey je můj nejneoblíbenější herec a ty jeho ksichty mě nějak neberou. Takže když k tomu připočtu suchou atmosféru a pitomé hlášky hodnocení je tak na 1 hvězdu. Zachraňuje to T. L. Jones.

plakát

Cliffhanger (1993) 

Jasně nejlepší Stalloneův film a také jeho největší výkon za celou jeho blbou kariéru. Divný je, že tu nejzajímavější scénu dali už na začátek. Lithgow je borec a potvrzuje to i v jiných filmech. Renny Harlin a můj třetí nej. filmmm.!!

plakát

Conan (1997) (seriál) odpad!

Hrozný. Hlaví role: ten největší neherec. Vedlejší role: ty nejhorší herci. FFFUJJJJJ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! .

plakát

Čelisti (1975) 

Dobrý průkopník Spielbergových filmů. Na dnešní dobu už sice trochu staré, ale pořád se na to dá dívat. Druhá nejlepší role Roye Scheidera, ta nej. byla ve Francouské spojce. Skvělá hudba (vždy když se přiblíží žralok). Jasně nejlepší film z trilogie.