Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Zklamání. Už to nějak není ono, první a poslední díl celkem dobrý. Celé je to zbytečně natahované (wtf ten muzikál?). Postavy, na které se člověk těšil, se objevily jen na pár minut. Čekala jsem closure, dostala jsem promiskuitní krávu, Kirkovo prase a debilní závěr. Ale z nostalgie ***.

plakát

Pustina - Epizoda 5 (2016) (epizoda) 

Aź na kost... I když se vlastně vyšetřování nikam neposune, seděla jsem celých 50 minut jako přikovaná. Jen škoda, že pan Zachariáš dělal jen půlku dílů, rozdíl v atmosféře oproti dílům, které režírovala Nellis je markatntní.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Tak trošku musím souhlasit s tím, že je kolem toho strašnej hype celkem zbytečně. Těm co jako já milovali a vyrůstali na filmech typu E.T., Vetřelec, Šestý smysl, Znamení atd. to prostě přijde jako pecka. Ale nic tak převratného na tom fakt není, splácat to, co už bylo natočený do jednoho seriálu. Děcka to ale hrajou sakra dobře a hudba taky super. Takže tak.

plakát

Viktorie (2016) (seriál) 

Příjemná kombinace Downton Abbey a Marie Antoinetty od Coppolové, každým dílem lepší (zatím viděny 4 díly z 8).

plakát

Láska a přátelství (2016) 

Obecně patří kostýmní dramata k mým oblíbeným, ale tohle je suché, utahané a nudné. Krásné kostýmy a výprava, ale chybí tomu espirt jako P&P s Colinem Firthem nebo Sense and Sensibilty. Kate je lepší když střílí upíry...

plakát

Pátý (2016) (seriál) 

Napínák jak šráky

plakát

Jako ty (2015) 

Na Equals jsem se moc těšila, protože jsem čekala druhé Equilibrium. Bohužel mě ale výsledek zkalamal a dočkala jsem se Stmívání po utopisticku. Skvělá hudba i kamera, Hoult hrál výborně, Kristen pokulhávala. Oddychovka bez nápadu.

plakát

Murder in the First (2014) (seriál) 

Not impressed... Skandinávci a briti tenhle žánr umí mnohem líp. ** (a půlka za Tomíka bez trička)

plakát

Pět mrtvých psů (2016) (seriál) 

Příjemné překvapení, s hodnocením počkám až na všechny díly, ale ten první 3+1 za papouška. Líbila se mi kamera, dobré herecké výkony i zajímavý příběh. A ZOO na Kopečku má prima reklamu.