Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Deníček (3)

1000 hodnocení

Možná tomu přikládám přílišnou důležitost, ale je to pro mě jakýsi milník, takové krásné číslo jako je 1000, další taková věc se už nebude dát slavit. Co jsou to 2000? 10 000? Pro mě je důležitá tato tisícovka. Ne, nechci být jako Blizzard, který má snad.. víc jak 13 000 hodnocení? Uznávám, že CSFD je pro mě něco jako nějaká hra pro závisláky, připadám si jako  Ash; posbírej je všechny. Dobře vím, že to nejde. Vybírám si většinou ty filmy, co by mě mohly zajímat. Ostatní nechávám plavat. A proč jsem dal jako 1000. hodnocení zrovna Prezidentův muž 2? No, nevím. Přikládal jsem tomu takovou důležitost až to bylo směšné, a tak jsem se rozhodl, že 1000 bude nějaká blbost. Vyšlo mi to dokonale. A tak namísto oslav, si jen udělám malou poznámku do deníčku... 

1000 hodnocení

Rejžovač číslo 2

Je tu čas pro můj druhý zápisek. Druhý rejžovač navštívil.... moment, tento vlastně ani nenavštívil můj profil. Chtěl jen bod. Chtěl bod, na základě toho, že se mu líbil můj profil, který ani neviděl. Kdyby se mu líbil dá si mě do oblíbených a mlčí. Nebo mi napíše jaký jsem frajer. Ne, tento si mě blokuje abych mu nemohl dále psát. Jen kvůli mému údivu, co se mu to sakra na mém profilu líbí, když ho v životě nenavštívil? Bohužel jsem se nedozvěděl, co se mu líbilo na něčem co neviděl, a proč je takový trouba, a tak jediné co mohu udělat, je podělit se s potulným návštěvníkem mého profilu (ano, jednou sem někdo zabloudit musí ne?) o tento jedinečný zážitek. Jsem rád, že jsem "klasickej trouba" protože jinak by si tohoto supertroubu přidalo ještě více lidí a i těch 400+ je mi záhadou jak k tomu došlo.

Rejžovač číslo 2

Body na CSFD

Ne, netuším, k čemu tu má sloužit deníček. Využiji ho tedy jak uznám za vhodné a v tomto případě to bude můj názor na bodové hodnocení uživatelů ČSFD. Myslím si, že uživatelé by tu měli vyjadřovat svůj názor ohledně filmů, seriálů, herců a zkrátka všeho nějak spjaté s filmy. Proto tu vzniká názorová všehochuť; různí uživatelé mají různé názory ohledně určitého díla. Některé názory jsou velice subjektivní. Jsou tu milovníci určitých žánrů, herců, stylů,... Některé názory se snaží být objektivní, popsat kvality filmu, uvést nedostatky. Vycházejí ze svých zkušeností a z obrovských množství filmů, které již dříve viděli. Stane se, že jeden uživatel (A) narazí na jiného (B), který má stejné názory, nebo názory natolik zajímavé pro uživatele A, že se rozhodně uživatele B přidat do oblíbených. To znamená, že A uvidí pod každým filmem jeho komentáře a hodnocení jako první. Může ho dokonce i ohodnotit tím že si ho dá do prvních (tuším) 20 = dá mu bod. Top uživatel golfista, který má nejvíc bodů, má často zajímavé komentáře, velice dobře zpracovaný profil a mohu ho nazvat filmovým gurmánem. Kdo by se tedy divil. Potom jsou tu ale lidé, kteří mají pocit, že musí mít hodně bodů. Nejsou tu pro požitek z filmů. Jsou tu, zřejmě, aby se vnucovali, berou CSFD jako počítačovou hru, kde musí dostat nejvíce bodů. Hromadně obsílají nováčky aby si zajistili své body. Samozřejmě nováčky nad 500 hodnocení :) jinak by to nemělo smysl. Nezaslouží si své body. Ve většině případů. Nevím o co se snaží. Při pohledu na moji 0 bodů je mi trochu smutno, ale radši budu mít jeden zasloužený, kdy vím že ten člověk se o mé názory opravdu zajímá, než stovku vyškemraných. Chtějí být slavní? Slávy se tu pravděpodobně nikomu nedostane, slavní mají být ti, co ukázali co v nich je  a tisíce lidí to okouzlilo, zaujalo, nadchlo. Mají to být lidé co něco dokázali. Ne, že budou chodit od domu k tomu a "Dobrý den, já jsem František Jouda, Máchova ulice 44, vylepte si moji fotku na zeď a zapamatujte si mě.".To je co tu dělají rejžovači. Možná by to mělo smysl, když CSFD pořádá nějakou akci a dostanou se tam uživatelé co mají hodně bodů, to ano. I tak, radši žádný bod, než jediný vyškemraný.

Body na CSFD