Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbení herci (10)

Arnold Schwarzenegger

Můj nejoblíbenější herec.Nevím kdy ani proč,ale začal jsem mít rád Arnieho filmy a doslova hltám každý,ve kterém se objeví.Jeho úžasné svaly,po kterých jsem toužil jako malý kluk a prostě celý jeho styl mě nutí se pořád znova a znova dívat na jeho filmy.Hlášky,grimasy a Arnieho úžasná akce.To z něj dělá mistra v Hollywoodu.Je to Barbar Conan,je to Terminátor,je to frajer!

Sean Connery

První James Bond,pro mě víc známý z filmu Skála,Neúplatní nebo Liga Vyjmečných. Příjde mi,že Sean zraje,a čím je ve filmech starší,tím víc se mi líbí.Natočil obří hromadu filmů a já teď stojím před tou hromadou a dívám se na její malé kousky.Zabere mi ještě hodně času než se podívám na všechny jeho filmy co chci vidět.To co už jsem ale viděl,mě jaksi utvrdilo,že i Sean Connery je naprostý mistr a jakmile ho postaví před kameru,ví co dělat.Myslím,že už asi točit nebude,ale udělalo by mi radost kdyby se ještě pustil aspoň do jednoho filmu.

Clint Eastwood

Úžasný drsňák kterého jsem dlouho hledal a našel jsem ho v Clintu Eastwoodovi. Jeho westernové začátky přes Drsného Harryho až ke špičce jeho filmografie: Gran Torino a Million Dollar Baby.To všechno ještě s hlasem Ladislava Županiče....nádhera.Další z mých oblíbených herců u kretého nemůžu čekat a těšit se na nové filmy,protože už netočí. Clint asi moc nemá rád sci-fi,žádný takový film jsem s ním nenašel,ale to co natočil mi bohatě stačí.

David Carradine

Kwai Chang Caine. David Carradine pro mě snad vždy bude šaolinský mnich co se svým synkem pobíjí padouchy. Málokomu se tento seriál líbil,ale mě si prostě získal a rozhodl jsem se,podívat se i na další filmy od Davida. Nesmím zapomenout ani na původní seriál Kung-Fu z roku 1972,který taky čeká až na něj příjde řada. Potom je tu ještě Whice Crane z filmu Kung-Fu Killer. Jak vidím málokomu se tento film líbí,ale u mě zase boduje díky Carradinovi. Potom bych rád ještě Davidovi pochválil film Cesta ke slávě,který považuji za nejlepší film,co jsem s ním viděl.Jsem rád že jsem na tohoto herce narazil a doufám,že uvidím ještě spousty jeho zajímavých filmů,i když už je po smrti.

Bruce Willis

Je tu jako nejmladší zástupce mých nejoblíbenějších herců a to už to není žádný mladík.To jen dokazuje,a já to rád přiznám,že s oblibou hltám filmy ze 60.-80.let.Je to klasa a málokterá dnešní napodobenina se takovým filmům vyrovná. A tady ho máme. John McClane.Skvělý film.Bruce je prostě další člověk co si může říkat Pan Herec,protože on je Pan Herec a to skvělý.

Morgan Freeman

Další stařík v řadě mých oblíbenců. Kdo by se divil,vždyť je to Morgan Freeman! Člověk který něco zahraje takovým způsobem,že přímo cítíte tu situaci.Nevím jak to Morgan dělá,nejsem žádný fimový kritik a ani o osbě nemůžu tvrdit že filmům rozumím a umím je na úrovni posoudit,ale když ho vidím na obrazovce,musím obdivovat jak hraje a to ať už v jakémkoliv filmu.Příjde mi ale,že jsem ho snad zatím nikde nenačapal v hlavní roli. Ale i ve vedlejší roli podává skvělé výkony a těším se na jeho další filmy.

Leslie Nielsen

Každý se potřebuje čas od času zasmát.Podívat se na nějakou komedii,válet se po zemi slíchy a zapomenout na všechno kolem.S tímto mi pomáhá Leslie.Filmy jako Bláznivá Střela mi prostě nemůžou nezvednout náladu.Zpočátku sice komedie netočil,ale později se začal ubírat tím správným filmovým svěrem. Je to bohužel další z herců,kteří už nejsou mezi námi. Nevím,mladí herci mě nezajímají a nelíbí se mi,kdežto ti staří pomalu odcházejí.

Bud Spencer

Silák.Za mlada plavec,ale od té doby co potkal Terence Hilla a u nás v tehdejším Českoslovenku se ujal dabingu Rudolf Hrušínský se z buda stává Bud.Snad pokaždé hraje stejného hromotluka který s Terencem rozdává facky všude kolem sebe,ale to vůbec nevadí. To se mi právě líbí. Bud je super. Jen by mě zajímalo jestli vůbec byl někdy bez fousů. Nemyslím zamlada,ale tak v těch 70.letech. Jestli někdo máte fotku bezfousatýho Buda,tak ji prosím honem po mě hoďte,já ji nikde nemohl najít a to je prý na internetu všechno.

Charlie Chaplin

"Nejslavnější komik všech dob" Opravdu. I pro mne je Charlie třída. Jeho filmy,bezmála 100 let staré,ale stále dokáží bavit a vdechnout do mě tu úžasnou atmosféru první poloviny 20. století. Němé,ale i hrstka ozvučených filmů,jsou mistrovskými díly a jakýmsi začátkem,nebo příkladem pro budoucí kinematografii.