Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Bídníci (1998) 

Nejlepsi zpracovani Bidniku co do stranky herecke =) moc pekny =)

plakát

Blafuj jako Beckham (2002) 

prijemny filmecek na pokoukani =) odpocinkovy, ale diky indicke mensine i zajimavy pohled do tehle konsin a zachyceni jejich mentality...a stejne je nejlepsi matka Keiry ;)

plakát

Bláznivý příběh Robina Hooda (1993) 

Moje nejoblibenejsi parodie, kde se smeju temer od zacatku do konce...zboznuju Robina Hooda a tahle parodie je nezapomenutelna... "Budeme foxovat!" ;)

plakát

Blázni ze stadiónu (1972) 

tenhle film fakt muzu =) jenaprosto vybornej, ztrestenej a ujetej, ale je to presne to, co nenarocne pobavi =)))

plakát

Canterburské povídky (1972) 

Pasolinimu jsem nikdy nepřišla na chuť, je mi líto...a než drama mi to spíš přišlo jako komedie. Obzvlášť ta poslední povídka =)) člověk to nesmí brát moc vážně a možná se to dá se zdravým rozumem přežit ;) Poté, co jsem viděla Saló jsem čekala něco mnohem horšího =)

plakát

Constantine (2005) 

Jo, takhle Keana muzu a tenhle film taky. Je tu vybornej a Satan je cool a cela tahle scena me hodne bavi ;)

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Koubááá!!!! Kdo neviděl tuhle parádní komedii, jako kdyby v naší společnosti nebyl, hlášky citujeme furt a nikdo mi nevymluví, že z celého filmu je stejně nejlepší bojová slepice ;)

plakát

Čtyři sluhové a kardinál (1974) 

ne tak vtipny jako prvni cast, ale stale pobavi a nenudi =) (i kdyz ti dva komentujici to vidi jinak =)) ) my meli dlouha leta nahranou jenom cast 1., a tak teprve po letech jsem videla dvojku. Nebyla jsem z toho nadsena stejne jako z jednicky, ale porad me bavili ;) uz jen tim jak je to cely ztresteny =)) a o to slo =) nebo snad ne?! =))