Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Drž hubu! (2003) 

Naprosto uzasna komedie, ktera se ani po nekolikanasobnem shlednuti neomrzi =))) BTW bucici krabicka rulez =))) (akorat takovej pochybnej konec =/ ten to malicko kazi...)

plakát

Dům strachu (2002) (TV film) 

No, tak sem tam to i "strasidelny" je, dyz furt cekate, az to na Vas bafne a ono nic =)))) ale kazdopadne to byl spatnej americkej horor - zadnej sliz ;) ale ten konec byl maximalne hroznej... dybych vedela, jakou to nebude mit pointu, ani bych na to nekoukala... mit to poradny konec, dam **, takhle se to zmohlo na *...

plakát

Eddie (1996) 

Pro tenhle film mám slabost, ať je jakkoli kýčovitý a klišovitý ;)

plakát

Erin Brockovich (2000) 

Vsude sama chvala ale proc? Me to nejak nezasahlo..je mi lito =/ poprve jsem u toho usnula a pak se sebezaprenim dokoukala...nic svetoborneho =/

plakát

Evoluce (2001) 

Srandaaaaaa =))) Tohle je fakt dobra prdel =D Nejlepsi je vabeni "emzaka" =DD

plakát

Excalibur (1981) 

Nemuzu si pomoct, me to prislo hrozne rozvlacny =( nedokoukala jsem... ale je to klasika...budu muset nekdy prezit =)))

plakát

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) (TV film) 

Místy jsem nevěděla, jestli se mám smát, nebo brečet =/ byla jsem trochu zvědavá na Bčkovýho Indiho a bylo to snad etě horší, než jsem počítala, inu, co se dá dělat, Indy je jen jeden =) (a oproti tomu zlatí Lovci pokladů =D)

plakát

Frankenstein (1994) 

Film, ktery jsem diky praci do skoly, videla tolikrat, ze sem se zarekla, ze uz se na nej nikdy nepodivam. Ale pul rok je pryc a ja si rikam, ze bych se zase podivala... Kenneth si tu ziskal veskere moje sympatie a De Niro jako "Monstrum" je naprosto grandiozni =) Vyborny, vyborny, vyborny =) at si rika kdo chce co chce =)

plakát

Franklin (1997) (seriál) 

Tenhle zelvak byl docela v pohodicce ;) a dokonce se mi nezdaly pribehy uplne stupidni ani kdyz jsem byla trochu odrostlejsi, urcite sympatie k nemu zustaly =) (At uz to bylo pro jak chce velky =))) prece jenom oddychovka nejvetsi ;) )