Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (14)

plakát

Osm hrozných (2015) 

První třetina byla takové nudné tlachání, ale aby to do sebe všechno zapadlo, muselo to tak hold být, druhá třetina už mě upoutala podstatně více a věděl jsem, že se tady pomalu schyluje ke slušnýmu peklu. No a ve třetí třetině už to nemělo chybu a byl to přesně ten masakr, ba možná ještě větší, na který jsem se tak těšil. Nechci říkat že je to horší než Django, ono hlavně je to jinší než Django, méňe dobrodružné, a právě dobrodružný Django mně seděl více, soundtrack je slabej a ani si ho nebudu zřejmě stahovat, no a v neposlední řadě nepochopitelná absence, teď mi odpusťte, jméno si nepamatuju, skvělého Hans Landy aka dr. Schultze, takže z toho máme slabší 4 hvězdy :-)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tak nám do kin zamířil zřejmě poslední film ze Středozemě. Vyvrcholení posledního Hobita od Petera Jacksona snad nikoho nenechalo v klidu, a proto si film z kin odnáší v porovnání s nynější konkurencí největší tržby. Byl jsem opravdu zvědavý, jak se film poučí od předešlých dílů a opravdu se tak stalo, kratší stopáž a více střihů prospěla, po více než dobrém úvodu je divák v plném očekávání na zbývající část snímku, od předešlých dílů se film příliš nenatahuje a působí trochu hekticky, čímž diváka navnadí na dlouho očekávanou bitvu, která udělá za celou hexalogii ze Středozemě konečnou tečku. Mezi přípravami před bitvou u Osamělé hory jsme se ještě podívali do Dol Guldur, odkud byl vyhnán Sauron, a v plné parádě se zde ukázali členové Bíle rady, toto byl určitě velký zážitek pro fanoušky Pána prstenů (divily byste se, kolik diváků Pána prstenů nevidělo). Přeskakování mezi Dol Guldur a Osamělou horou diváka drží v očekávání, a zároveň nabízí akční linii, čímž mě Hobit neustále držel v pozornosti, na rozdíl od předešlého dílu, kdy cesta skrze Temný Hvozd byla docela nudná a nezachránila to ani zápletka s pavouky, takže zde má třetí Hobit určitě velké plus. Samotná bitva u Osamělé hory už není tak záživná jak bývalo u bitev v Pánovi prstenů, protože zde je to pouze předehra k finále. A toto byl kámen úrazu, čímž poslední Hobit velice moc ztrácí, a kvůli čemu v nás nevyvolá hřejivé uspokojení, jaké by jsme u posledního filmu ze Středozemě čekali. Poslední třetina je vlastně jen nekonečná řezačka mezi hlavními postavami, a tak je celý potenciál jediné bitvy z celé trilogie Hobita zašlapán, a nevyužit. Trochu mě mrzí, že nám nebylo zodpovězeno, co se vlastně dělo těch 60 let mezi Hobitem a Pánem prstenů, dle mého zde přechod z Hobita na Pána prstenů byl opravdu slabý, ale že by to bylo proto, že se snad jednou těch 60 let zfilmuje? Kdo ví….. Když srovnám trilogii Hobita s Pánem prstenů, tak je samozřejmě slabší, taková trilogie se jen tak nenatočí, ale díky tomu že ji točila stará parta, si Hobit drží jakýsi standart a určitě není zklamáním, jak někteří tvrdí. Kvůli těžce odfláknutému konci řadím třetího Hobita asi na druhou příčku, hned za Šmakovu dračí poušť, jakýsi progres oproti prvnímu dílu zde je, ale na finální film je to slabota a ještě více zamrzí, když je zpackaný konec. Sečteno podtrženo, s přimhouřeným okem 8 bodů z 10, jedná se o vydařený snímek, který určitě shlédnu znovu, ale až v prodloužené verzi na DVD která si myslím, že by mohla spravit onu finální část, a filmu tím značně přidat.

plakát

12 opic (1995) 

Prohlídli mě všude! aaaahh... Pitt byl bombovej, jinak to za moc nestálo....

plakát

Hellboy Animated: Blood and Iron (2007) (TV film) 

Dobrá podívaná, jak psal Caszidy, ty Hellboyovy nožky jsou teda něco :'D já bych ještě vytknul až moc epic konec, ale i tak se na to jako celek moc dobře koukalo.

plakát

Status: Nežádoucí (2007) (seriál) 

Ten kdo hodnotil seriál po shlédnutí pár dílech na Primě, a nebo po shlédnutí poloviny první série, je blbec a nechť si liští. První tři série jsem koukal s českým dabingem, bral jako odreagovačku a tak mi to vyhovovalo, buď řeší dobrý případ a vše kolem nežádoucího statusu je celkem nuda, nebo je to přesně naopak. Ovšem čtvrtá série mi nabídla uplně něco nového, žádná odreagovačka u který hodím nohy na stůl, jím jabko a chilluju... přesný opak, nový rozměr který mě prostě nemohl odtrhnout od židle, celou sérku jsem sjel za 2dny. Podobně by se dala hodnotit pátá série. Finále každé série je špica a zárukou že další díl musíte co nejrychleji vidět. Všechny hlavní postavy jsou super, včetně vychrtlé Fi, u které mi chvíli trvalo než jsem si k ní našel cestu. Šestá série jde dobrou cestou a seriál vůbec neupadá, jak by se dalo po pěti letech od uvedení čekat. U mě nechybí málo k pěti hvězdám, což je jen otázka času než se konečně odhodlám a hodnocení přelupnu na pět.

plakát

X-Men (2000) 

Nevím jestli je to tím že to vidím 12 let po uvedení do kin, ale tohle mi fakt nesedlo.

plakát

Projekt X (2012) 

Jak chuj komentář z mozku doluju už po druhý, protože časovač mi vypl comp, bo jsem nevěřil že u toho vydržím aniž bych vytuh. Thomas moh mít větší koule teda, nějak ten film brzdil, a navíc kojtus s Alexis jsem mu přal :D.Costa popiči pařmen, ta postava by si zasloužila nějaký cameo v dalším podobném snímku, kterej ať už ale vypadá jako film, sice "tahle kamera" dělá film odlišným od ostatních, a bože zaplať za to že to bylo i docela přehledné a ne chaotické jak jsem sa z prvu bál,ale příště už rači ne.Pár scén a hlášek docela pobavilo ((?ale jinak nic převratného. Zbytek dojmu už tak nějak stručně popisuje uživatel sheen?)). PO 3 SHLÉDNUTÍM MĚNÍM NA ČTYŘI HVĚZDY, SEKURIŤÁCI A COSTA NEMĚLI CHYBU, BAVIL JSEM SE! http://www.youtube.com/watch?v=WBbFxzdbHvc <- soundtrack

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Chtěl jsem dát čtyři hvězdy, protože mi představitel Sherlocka zrovna dvakrát nesedí (jsem fanoušek Downeyho,ale B. Cumberbatch se snaží a hraje dobře) ,a byl jsem trochu znechucen tím ,v jaké se to odehrává době .Ale potom jsem si řekl ,že kvůli tomu tak geniálnímu seriálu?(6x90 min) nebudu ubírat kvůli mým komplexům ,a tak jsem si zvykl ,a užívám si každou minutu epizody.

plakát

Odplata (1999) 

Tento konec mi seděl víc.

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Dal bych i pět hvězd, ale chybělo mi tam víc humoru, kterej byl u Odplaty s Gibsonem...jinak ale výborný akčňák s "homo-sherlockem" Paulem Smeckerem v podání výborného Willema Dafoe.