Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pornografický
  • Horor
  • Akční
  • Drama

Zajímavosti k filmům (38)

Tenkrát v Hollywoodu

Tenkrát v Hollywoodu (2019)

Scéna večírku se ve skutečnosti nemohla odehrávat v Playboy Mansion, kde byla natáčena. Hugh Hefner, zakladatel Playboye, totiž tuto nemovitost zakoupil až v roce 1971. Do té doby měl sídlo v Chicagu.

Mizerové

Mizerové (1995)

Tomu, aby Will Smith (Mike Lowrey) řekl "I love you, man", předcházela zhruba dvouhodinová hádka s Michaelem Bayem, který ho nakonec přesvědčil.

Mizerové

Mizerové (1995)

Karen Alexander měla opravdový strach při natáčení scény, kdy měla být její postava Max zavražděna - připadala jí až moc opravdová.

Transformers: Pomsta poražených

Transformers: Pomsta poražených (2009)

Při premiéře filmu v Los Angeles diváci získali jako překvapení i vstupenku na koncert skupiny Linkin Park, který se konal po projekci.

Mizerové

Mizerové (1995)

Reakce Martina Lawrence (Marcus Burnett) ve scéně na dálnici, kdy ho Will Smith (Mike Lowrey) označí anglickou nadávkou "bitch", jsou opravdové. Vedly k dalšímu hecování, které nebylo ve scénáři a bylo celé improvizované.

Susie Q

Susie Q (1996) (TV film)

V tomto filmu se o hudbu, produkci a o scénář postaral Shuki Levy, který napsal scénář a režíroval pár epizod seriálu Mighty Morphin Power Rangers, ve kterém si Amy Jo Johnson také zahrála jednu z hlavních rolí.

Toxický mstitel 4: Masakr ve městě

Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000)

Ve filmu se měl objevit i Hugh Hefner (zakladatel a šéf časopisu Playboy), ale jeho právníci mu to rozmluvili. Nechal se tedy z filmu vystřihnout - v titulcích na celý incident odkazuje text "Právníkům Hugha Hefnera nedík".

Domácí mazlíček

Domácí mazlíček (2008)

Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door".

Futurama

Futurama (1999) (seriál)

Některé zvukové efekty byly použity ze seriálu Star Trek (od r. 1966) a z kultovního animovaného seriálu The Jetsons (od r. 1962).

Halloween

Halloween (1978)

Film byl časopisem Entertainment Weekly nazván pátým nejstrašidelnějším snímkem všech dob.

Halloween

Halloween (1978)

Jedinou herečkou, která byla v době natáčení coby studentka na vysoké škole v teenagerském věku, byla Jamie Lee Curtis (Laurie Strode).

Halloween

Halloween (1978)

Uvažovalo se, že Michaela Myers (Nick Castle) bude mít na obličeji masku klauna.

Futurama

Futurama (1999) (seriál)

Pracovní názvy byly "Aloha Mars!" a "Doomsville".

Futurama

Futurama (1999) (seriál)

Philip J. Fry je údajně pojmenován po Philu Hartmanovi, který zemřel před zahájením výroby seriálu. Měl původně namluvit Zappa Brannigana.

Reklama