Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (211)

plakát

Pohraniční pásmo (2000) 

Když nechcete tomuhle dát 5, tak čemu? Už dávno jsem zapomenul, že jsem to zapomenul ... ohodnotit. Mohu vidět hodněkrát a stále super. Odzkoušeno na vlastní kůži! PS: mysteriózní? válečný? Kdo to sakra vymýšlí? Zapomeňte na tyhle věci a nenechte se zmást ;)

plakát

Město bohů (2002) 

Výborný film se vším všudy. Dá se doporučit opravdu každému!!!

plakát

Pozemšťan (2007) 

Celou dobu jsem měl pocit, že sleduju díl nějakého nízkorozpočtového seriálu. Nebýt originální myšlenky a jakštakš děje, tak bych to nedokoukal. Tři hvězdičky pouze za originální myšlenku, která byla ukočírovaná, ale jen tak tak.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Každý to doporučuje. Všichni pějí ódy. Pfffff. Filmový vkus jde opravdu do prdele! Ten film je jen jedna šílená a nesmyslná bitka. On možná všechny přepere a je nejrychlejší, ale rozhodně není nesmrtelný, na což si ovšem celý film hraje. Dějově 0. Naprostej shit. Nemluvím ani o nesympatičnosti postav. Ke konci už je to taková sračka, že na to by se jeden bál použít toaletní papír. Jeden z nejvíc přeceňovaných filmů zde! I na kung fu starších let a jiná i ulítlá céčka se dá koukat líp. Takhle dneska chutná pedro. Je to ultra tvrdý a nepoživatelný!

plakát

Obchod na korze (1965) 

Masakr! Čemu dávat pět, když ne tomuhle! Nebudu se rozepisovat. Už jen jméno toho psa nikdy nezapomenu! PURE ESENCE!!!

plakát

Magnolia (1999) 

Ikdyž možná bude mít někdo potíže s přílišnou podbízivostí, tak mě se to líbilo. Výborně natočený a super herecký výkony. Za 3 hodiny jsem se nenudil ani chvilku. Dobrej scénář. Hudba skvělá. To je asi za pět ne?

plakát

Hořký měsíc (1992) 

Rapid bitter! Skvěle! Roman umí a tady je opět nezapomenutelný. Nemůžu dát míň! Pravá podstata lidského myšlení. Sáhněte si do svědomí a mrkněte na to!

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Tak sorry, ale nechápu, co se na týhle nudě někomu líbilo. Nebejt syrovějšího navnazení na začátku, tak bych ani nevěděl, že jde o napínavý film. Natočeno slabě. Nevím, co se s tím dál párat. Luis Tosar byl záporák jen chvilku a potom jsem už jeho kukuč nežral. Za dvě. Nic víc.

plakát

Okrsek 13 (2004) 

Svižná lehce originální ptákovina, která neurazí!

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Rozhodně chytře vymyšlené a chytře natočené. Film baví víc při dalších shlédnutích. I to naznačuje něco o kvalitě. Já se bavil dobře. Paráda.