Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (749)

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) odpad!

Uřvané, chaotické, bez vtipu.

plakát

Za kačku svlíkačku (2009) (pořad) 

Ať tu má Sharon Pink profil!!! Seru na vas lidi. Sharon Pink je jednička a má super videa. Sledoval jsem to hlavně kvůli ní. A je mi u prdele Váš názor na mě. Sharon a jeji godzilli kozy jsou proste top!!!

plakát

Vetřelci dávnověku (2009) (seriál) 

Ono, když v každý epizodě co jsem viděl zazní věta "zastánci ....tvrdi, že ano" takže pokud někdo má na všechno tu jednu samou odpověď v čele s chlapkem, který pořádal kulturisticke soutěže a jako koníček měl, že si četl knížky o UFO a každou historickou nejastnost nebo naopak i vyvracenou věc dosadi "kdo jiný než mimozemšťané" nemůže prostě působit důvěryhodně.

plakát

40 Plus: The Video (1986) 

Není to klasický péčko. Zname prsatky se ve zpomalenych záběrech myjou nebo něčím mažou. A já si říkal, že by Raven hrála v péčku. Ale jako na skouknutí proč ne.

plakát

Premiér - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Kamera na křivo, Soukup si povídá většinu času sám se sebou. Kdo se ráno probudí aby se sám sobě představil a zacal říkat nahlas co bude dělat ve třetí osobě? Uz první díl kdy vytahly zaznam ze skutečného jmenování premiéra a pak nastoupi Soukop a za sebou ma kuliay ze Soudkyně Barbary a opět kamera v prdeli, osvětlení. "Já budu bojovat" a mám pocit, že se mu chces smát. A geniální vtip o blbcich ve vládě. No i nejblbejsi a nejtrapnejsi vtip se da říct aby to vypadal vtipně, ale v případě Soukupa, který díky svému egu se myslí, že se nemusí snažit, protože on je Soukup a to musí stačit. Po technické stránce prostě i kde jaké amatérské počiny vypadají o dost lépe. Jako takovi lidi vlastní televizní společnost, protože pracovat by ho nikde nemohli. Kurva na to je, že magnát a prachač, tak výprava v jeho pořadech je ubohá a tragická. Si říkám jestli někdo může být fakt tak namyslenej nebo to jen hraje.

plakát

MacGyver - Špinavá hra (1988) (epizoda) 

Co mají v téhle 3. sérii se zabíjením psů a zvířat obecně? Jinak skvělá epizoda a to hlavně díky Randallu Texu Cobbovi. Ten dokázal, že zvládne vice než hrát tupé nebo nahřvané obry. Zvládl postavu s těžším charakterem a dokonce se řeší i posttraumatický syndrom z války a jeho postava má vlastní příběh a minulost. Celkově se tahle epizoda vydařila. Jsem rád, že Thomas Rosales Jr tu měl i mluvenou roli. A, že nevíte kdo to je? Najděte si obličej a určitě jste s ním viděli hodně filmů. Jo je to ten chlapík co většinou umře jako první. U mě velice oblíbená epizoda!!!

plakát

MacGyver - Zóna smrti (1988) (epizoda) 

Takový díl z jednoho odpoledne MacGyvera. Děj se odehraje v intervalu pár hodin a postava profesorky mi byla nesympatická a konec je smutný a tragický, nebylo mi ji líto.