Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (750)

plakát

X-Men (2000) 

Jako děcku se mi to zdálo nudné a nezáživné, ale po 18 letech měním ze dvou na čtyři hvězdy. Mám to dost dobrý děj, vyprávění a postavy. Akce je tak dost a Mystic je prostě sexy.

plakát

Mladí a hladoví (2014) (seriál) odpad!

Po čtyřech dílech se můj názor nezměnil. Boháč a chudá kuchařka z toho by mohl být dobrý sitcom řekli si scenáristé a do toho jim dáme tlustou černošku co má prořízlou pusu a asijského stárnoucího gaye, prostě dáme co nejvíce nejbarvitější postavy, ale scenáristé, už nemají vtip a herci zase talent.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Rozhodně oba palce na horu!!! Knihu jsem nečetl tak netuším jak moc se drželi předlohy. Ale jako film, vynikající. V prvé polovině sází na napětí a postavy, což atmosféru opravdu vybudují, pak přichází akce. Jsem i rád, že to neudělali jak asi jsme všichni doufali, že žralok bude hltat lidi v desítkách, byť upoutávky to jasně naznačovali. Statham je tu fakt boží a hlášky a vtipy jsou vynikající. Nemůžu si pomoc, pro mě rozhodně nejlepší film roku a žralocích ten nejlepší. Jo tím myslím lepší jak Čelisti. Jen se z nich všichni neposerte, pro mě je stejně nejlepší díl Čelistí právě třetí díl. Meg vede!!!

plakát

Terror Night (1987) 

Super film. Velké panství filmové hvězdy, vraždy v kostýmech, moje milovaná Michelle Bauer v sexy akci. Tohle je vynikající.

plakát

Lovci aligátorů (2012) (seriál) 

Zprvu jsem tomu moc nevěnoval pozornost,ale občasné přepnutí a vidění jak hoši chytaj aligátory holýma rukama byl fakt zážitek a postupně jsem se začal dívat pravidelně. Je to super show a konečně nějak zajímavá. Ano,každý díl je stejný,chytaj aligátory,ale o tom to přece je.

plakát

Křídla Vánoc (2013) odpad!

Omlouvám se,ale já musím dát odpad,protože něco tak nudnýho a nezáživnýho jsem neviděl dlouho. A kdykoliv slyším tu bezduchou píseň od Krajča tak mi je znovu na zvracení.

plakát

Van Helsing (2004) 

Pro mě se to dost těžko hodnotí. Filmy CHOBOTNICE,MUMIE A MUMIE SE VRACÍ se mi od Sommerse velice moc líbili a může se na ně podívat kdykoliv. Tady je to dost těžký, Potěší mě černobílý úvod,vysoké a holé stromy jako původní Frankeinsteinech od Universalu,ale pak. Van Helsing sejme Dr. Hide a pak jde do laboratoře kde jeden z mnichů nám udělá prohlídku nových zbraní jako v bondovce,dostane automatickou kuš,která vypadá jako kulomet. Máme tu vlkodlaky,upíry a skřety,Frankeinsteinovo stvoření,velké obludárium. Musím pochválit,že každý vlkodlak je charakteristický a vypadá jinak,tak i zabíjení upírek jak po svěcené vodě nebo bodnutí kůlu. Poznal jsem jen Danu Morávkovou,jinak z českých obličejů ne. Frankeinsteinovo stvoření zde není jen tupé zabijacké monstrum jak je to většinou vykreslováno,ale tvor,který se neprosil o život a dostal ho a byl navždy díky svému zevnějšku tak posuzován a jen toužil žít jako člověk,to se mi hodně líbilo. Kdybych to měl brát vážně a srovnávat se starýma filmama tak odpad,ale pokud chcete vidět jak se vlkodlak mlátí s Draculou,který se promění v rohatý létající monstrum,prosím. Nechybí trocha humoru,která je jako vždy v Sommersových filmech podána už od začátku jasnou figurkou a pomocníka hlavního hrdininy,aby se měl s kým doplňovat. Pokud jde o scény,tak najednou přijde akční scéna,která je dlouhá a celkově to má jakoby pár částí a nejsou tu žádné zbytečně nějaké dvouminutovky. Film mi rychle utekl a zase i bavil,tři hvězdy jsou u mě spravedlivé.

plakát

Jurský svět (2015) 

Dvojice teenegrů mi byla nesympatická už jak jsem je viděl v upoutávce a já věděl,že mi bude u prdele jestli přežijí a taky že jo. Tihle dva pro mě byli kamenem úrazu,ale ostatní bylo super. 3D jsem si vychutnal a od Godzilly jsem si mohl dopřát další monstra na plátně kin. Odkazy na předchozí díly byly fajn a prohánět se motorkou mezi dinosaury,no komu by se to nelíbilo?

plakát

Věc z nitra Země (1981) (TV film) 

Takový předchůdce Věci od Carpentera,které se také může pyšnit solidní atmosféru a netradičním prostředím. Mínus je v efektech. Zde moc peněz nebylo,ale o závěrečnou příšeru nepříjdeme a tak si můžeme vychutnat člověka v kostýmu. Nemohl jsem se zbavit,že všechno vypadalo spíše jak triller ze 70.let,ale možná televizní práce se na filmu takto podepsala. Rozhodně se byl nadšený a příjemně překvapený,že jsem našel něco co se Věci podobá. Občas se na to podívám rád znovu uprostřed noci.