Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (66)

plakát

Víkend na chatě (2020) 

Je to první film s naprosto sračkoidním scénářem, který mě kupodivu opravdu bavil. A to hlavně díky naprosto fantastickým hercům a výbornému soundtracku.

plakát

Talk show Jiřího Ovčáčka (2019) (pořad) 

Jediné, co mě na tomhle zaujalo, bylo to, že je tady Ovčáček dost jiný, než jak jsme na něj zvyklí. Žádné ostré výpady, mlžení, útoky ad hominem a titulování lůzou, sluníčkáři, pražskou kavárnou atd., dokonce i ta jeho neochvějná suverenita je ta tam. Celou dobu jen přitakává, pokládá pouze otázky, na které evidentně není dotazovanému nepříjemné odpovídat a hlavně je celou dobu nervózní jako prase, že z toho až (doslova) sedí na křivo. Možná je to tím, že si tam zve pouze lidi, kterým má potřebu podlézat, ale doposud jej veřejnost znala prakticky pouze ze situací, kdy byl v opozici, a to pak bývá jiná podívaná. Kdo tedy čeká klasického Ovčáčka, bude hodně zklamán. Celkově pořad docela hodně nudný.

plakát

Máma má raka (2016) (amatérský film) 

Jehovova pomsta byl mimořádně vtipný film a já jsem se upřímně těšil, že to bude aspoň z části v podobném duchu. Což se ovšem nestalo... Nepamatuju si snad žádnou vyloženě vtipnou scén, jen několikrát jsem se tak trochu pousmál. Přiblblý a sprostý humor mám rád, ale tady humor skoro úplně chyběl a tak to nakonec bylo jen přiblblé a sprosté. Jinak nic. Jednu hvězdičku dávám za roli smažky, co přepadla řeznictví, která na mě působila jako jediná aspoň trochu uvěřitelně. Doufám, že v příštím filmu se Řezník opět vrátí k humoru použitém v jeho předchozím filmu. S odstupem času musím jednu hvězdu přidat, pár vtipných scén by se tam nakonec asi našlo. Například: "Pojď s náma, budeme šňupat perník čurákama!" mi v hlavě zůstalo :-)

plakát

Nová zpráva z konce světa (2014) (TV film) 

Dle dokumentu docela depresivní místo, pro umístění blázince tedy asi ideální. V dokumentu mohlo být trochu více o historii, třeba o Marianně Oranžské, což byla docela zajímavá osobnost místních dějin. Naopak záběrů na blábolící vidláky bylo zbytečně moc...

plakát

Pole v Anglii (2013) 

Čekal jsem všechno možné (což jsem vlastně taky dostal), ale kupodivu mne film velmi mile překvapil. Fascinující podívaná, která v sobě mísí snad všechny filmové žánry.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Originální a vtipné, taky celkem dost absurdní a rozhodně lepší než Forrest Gump. Že bych se ale vyloženě svíjel smíchy, to se říct nedá. Příjemná oddechovka.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Velmi dobré, ale Pán prstenů se mi líbil o něco víc. Hlavně je to ale konečně zase nějaký opravdu dobrý fantasy film, protože těch je celkově zatraceně málo... Cate Blanchett jako Galadriel je naprosto fantastická!

plakát

Honba za UFO (2012) (pořad) odpad!

Jestli je tohle dokument, tak já jsem Panna Orleanská...