Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Transformers 3 (2011) 

Existuje něco, co ještě Michael Bay nestačil zničit?

plakát

Bez dechu (2011) 

Mělo to být vtipné? Řekněte, že to mělo být vtipné! No, i kdyby ne, já se místy smála, až se za břicho popadala. A Taylor je tak nabušenej, že chápu rozhořčení místních mladíků, kteří nedisponují těmito kvalitami, i když zajisté disponují jinými, lepšími, třeba inteligencí a vtipem (jestli Taylor nevím, osobně jsem ho nepotkala a určitě by to bylo to poslední, co bych po něm vyžadovala). Vyměnit Bellu za děvče s výrazným obočím byla trefa do černého. Je hezká, ne úplně blbá a navíc nefňuká. Myslím, že to je dobrý počin a zvlášť chlapci by si jej měli cenit, protože naučí jejich přítelkyně koukat na akční filmy. Když už ne kvůli akci, tak kvůli svalům hlavního hrdiny ^__^

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Ta zrzka byla naprosto boží! A Klus sice žádnej fešák, ale sympaťák a to se cení! Tahle pohádka měla být na Štědrý večer, vtipná, akční a skvěle obsazená!

plakát

Micimutr (2011) 

Vojta Dyk je tak slizkej a ukníkanej, že se se svými mizernými baladami okanžitě stal nejlepší postavou v týhle slátanině. Hippiesačka Šafránková taky dobrý, ale věčně odhalená podivně chlupatá hruď loutkáře a ufňukaná princezna děs a hrůza. Nemožný chlapeček z malostranského činžáku taky úplně nemožnej. Ještě Bartoška s Dejdarem slušně hláškovali. No, jak tu někdo pronesl, seriálová podoba by tomuhle typu příběhu sedla víc, ale chtít po ČT na Štědrý večer slušnou pohádku je stejně naivní, jako chtít po Českých drahách vlaky bez zpoždění, a po České poště včasné a spolehlivé doručení zásilek.

plakát

Válka Bohů (2011) 

Většinou nečekám od amerických rádoby "historických" filmů nic. Od Immortals jsem se dočkala vypracovaných těl, spousty hyper super cool soubojů ve zlatých oblečcích, a upířích hvězdiček na přímém slunci. Jo, a pak taky toho neskutečného množství prasáren, co se jim podařilo udělat s řeckou mytologií. Vymlouvat se na komix jako v případě Thora (který byl btw. docela zábavný) tu nejde, takže by mě zajímalo, co bratři scénaristi hulili, když tohle dílko tvořili. Ale Mickey Rourke na starý kolena válí, to všechna čest.

plakát

Brak (2002) odpad!

Na tuhle sračku se dá koukat jenom pokud je člověk totálně sjetej. Jinak je to ale skvělej materiál na ničení mozkových buněk.

plakát

Space Battleship Yamato (2010) 

Nejvíc sexy muž všech dob (podle Japonců) a druhoválečný bitevník v kosmu. Co sakra chcete víc? Má to skvělý herecký obsazení, jednotlivý týmy na lodi jsou sehraný, zábavný a plní svůj účel, Yamato je pěkně nadupaná, na to že je 250 let stará, a trochu toho umělohmotnýho hrdinství jim odpusťte. Američanům to prochází furt (a salutujou mnohem debilněji), ale jak je to šikmooký, tak to najednou nemůže fungovat? Na mě to teda zapůsobilo a přála bych si tenhle film vidět i na větším plátně, než je 35" plazma...

plakát

Rango (2011) 

Příběh nuda, nejlepší scény vyzrazený v traileru, naprosto nesympatické postavy. Plus za hudbu, ta se Zimmerovi povedla, plus za odkazy na staré westerny, plus za Ducha Západu.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Mnohem příjemnější alternativa k Inception.

plakát

Dan shen nan nu (2011) 

Ke konci už to vypadalo, že režisér neví, co do filmu ještě vecpat, ale jinak fajn romanťárna. A Pan Žába je boží ^_^