Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Poslední recenze (11)

plakát

Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem (2007) 

Tady jsme o Indyho málem přišli, ale naštěstí se vykurýroval a vše dobře dopadlo. I když jsem věděl, že on přece neumře, měl jsem o něj strach. : ) A tak se po uzdravení mohlo pokračovat v báječné cestě kolem světa plné všemožného vzdělávání a obohacování se o nezapomenutelné zážitky.

plakát

Mladý Indiana Jones: Putování s otcem (1996) 

V Rusku se Indy na cestách setká s velikánem světové literatury, spřátelí se a nakonec pana Tolstého se kterým není pokaždé zrovna snadné vyjít, přesvědčí aby se udobřil s příbuzenstvem. V tu chvíli ještě nemohl tušit, že na tom za krátký čas a na dlouhou dobu budou s otcem podobně. V řecké a podle mého lepší části dílu si s vlastním otcem prožijí dlouhé a nejisté chvíle visící desítky metrů nad zemí ve zdvihu ke starému klášteru na vysoké skále. A pokud se nezajímáte o politiku, tak jste idioti. :-)

plakát

Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy (2000) 

Indy na výletě ve Vídni ( kdy nám ještě nezabili Ferdinanda ), pokukujíc po rakouské žabce z vyšší společnosti a dozvídající se, jak to s těma ženskejma vlastně je. Ve Florencii bylo nakonec taky hezky, když to rodičům přeci jen dobře dopadlo. V tomto díle opět spousta hezkých českých lokací a sem tam našich herců. Spokojenost

Reklama

Poslední deníček (2)

Animovaný Indy

Myslím si, že tohle by bylo naprosto DOKONALÝ!