Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (3)

plakát

Špión, který mi dal kopačky (2018) 

Jedna hvězda za krásu Mily,a za Prahu.Po letech film který se mi nepodařilo vidět do konce.Bezduchý scénář,postava Morgan přímo iritující.

plakát

Rapl - Hrdinové nepracují (2019) (epizoda) odpad!

Bohužel nemohu jinak než dát odpad.První série se nedá s tou první srovnávat.Opravdu to nepíše někdo úplně jiný? Logika zmizela úplně,k cigaretě jako znaku pořádného ,,tvrďáka" přibyl ,,normální"alkoholismus a hrubiánství (Rohan). Celek působí opravdu jako parodie,nido to přece nemůže vydávat za ukázku práce a zázemí policie! Nerad to přiznávám,ale i ti Specialisté jsou uvěřitelnější než Rapl..

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Rapl mě tak trochu rozdvojil - na jednu stranu zajímavě temné a přímo depresivní použití Krušných hor,a na druhou stranu vyložená nechuť už na úvodu. Nejdříve mě napadl product placement nejhrubšího zrna ve prospěch tabákového průmyslu (za posledních dvacet let jsem neviděl ,na plátně" tolik vykouřených cigaret),ale nakonec se kloním ke kuřáckému manifestu snad celého realizačního týmu.Prezentovat bezohledné hovado které si zapálí všude protože,,chce", jako největšího borce a tvrďáka?Nekuřácký spolujezdec v autě kterému to vadí je prostě zbabělec? Nebýt toho,mohl to být povedený seriál.