Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

To nic, drahá

To nic, drahá (2022)

Zajímavý film, který vám zamotá hlavu. Pár věcí by mohlo být vysvětleno lépe (možná pochopím, až film uvidím znovu) a jedna vražda mi přišla naprosto zbytečná. Příběh je zajímavý, mám ráda, když je ve filmu moment, při kterém oněmním, protože zjistím, že je všechno úplně jinak, než jsem si celou dobu myslela. Napínavé až do konce. Naprosto krásné kostými, mimořádné herecké výkony, skvělá hudba.

Dunkerk

Dunkerk (2017)

Velmi zajímavě natočeno. Nejvíc jsem byla zvědava na herecký debut Harryho Stylese a předčil mé očekávání. Film jsem sledovala s napětím až do konce.

Rivalové

Rivalové (2013)

Tento film je bomba. Nejlepší film, co jsem kdy viděla. Nevěřila jsem, že tento film spíše pro pánské publikum se mi bude tak moc líbit. Je skvěle natočený. Ty detaily. Skvělé herecké výkony a Daniel je kouzelný. Není ani místěčko nějaké zbytečné scény nebo snad nudy.

Ďábel nosí Pradu

Ďábel nosí Pradu (2006)

Film na který se můžu dívat pořád a pořád. Maryl Streep je jednička. Nevím kdo tuto roli mohl zahrát lépe než ona. Myslím, že nikdo.

Válka nevěst

Válka nevěst (2009)

Skvělý film z prostředí přípravy na svatbu. Film, který bude bavit i muže. Stejně jako dámy snily o svatbě v hotelu Plaza, já snila, že se jednou budu vdávat a při ranních přípravách si ho pustím. Po 5ti letech se mi to splnilo. :-) Skvěle zahrané, holkám jsem vše věřila. Ano i takové někdy my ženy jsme.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Skvělý film, na který se můžu dívat pořád. A na závěr mě vždy rozpláče. Navíc možná předčil i jedničku, což nebývá tak časté. Napětí by se dalo krájet.

Interstellar

Interstellar (2014)

Už dlouho ve mně film nezanechal tolik emocí. Chytil mě od začátku do konce. Měla jsem slzy v očích celých asi 30 závěrečných minut a několik minut ještě když běžely závěrečné titulky. Miluji to Nolanovo kouzlení s časem a zajímavé příběhy. Skvělý film

Navždy spolu

Navždy spolu (2012)

Příběhy ze života jsou ty nejlepší. A navíc se šťastným koncem, co víc si přát... Velmi emotivní a svým způsobem napínavý životní příběh. Obdivuji toho muže, který se jen tak nevzdal a bojoval o svou ženu... Povedený kousek :-)

Zmizelá

Zmizelá (2014)

Napínavé... a ten konec. Mám ráda filmy se zajímavými konci... Dobrý film, který si pustím ráda znovu a znovu

Kolonie

Kolonie (2015)

Napínavé až do konce. Skvělé herecké výkony