Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (173)

plakát

Made in America (1993) 

Tvrdá dávka amerického sentimentalismu, schematismu v příšerným výběrem hudby, které má hrát na city, ale ne.

plakát

Pád Londýna (2016) 

Klasická devadesátková "vandamovka" remasterovaná v roce 2016 s nepříjemným Butlerem v hlavní roli. Předvídatelné, plné kýčových scén, Rambo mode a především neskutečně špatným CGI. Ještě k tomu tam zničily dva Saaby, to je neodpustitelné.

plakát

Detox (2016) 

Sledujte podivuhodný sequel Leonarda Hofstadtera, který si po rozchodu s Penny změní jméno na Paul a projeví zájem o vztah s další neúspěšnou herečkou. Kupodivu první polovina filmu ujde, sice se tam nic neděje, ale Johny Galecki umí až nečekaně zaujmout a Anna Friel mu zdatně sekunduje. Osobně si myslím, že více už ani nešlo z té ploché charakteristiky postav vytáhnout. Avšak Lehce napínavý thrilerový začátek s lžičkou komedie se vytratí a změní v bláznivé fantasy s Příšerkami s.r.o., které se v očistné kúře zrodí z blitek ze speciálního smootýčka, což působí jako příběh z Aliexpresu.

plakát

Seveřan (2022) 

PO obrovské marketingové kampani musím říct, že Seveřan je jedním z největších filmových zklamání. Bhužel jsem nechal nachytat jen na výrazné herecké obsazení.

plakát

Chaos (2021) 

Jak se tomuhle mohl upsat Mads Mikkelsen nikdy nepochopím. Nebýt jeho a Hollanda film by bylo obtížně jen dokoukat, to se radši kouknu na nechvalně známý scifi western s Danielem Craigem.

plakát

Anna (2019) 

Celkem solidní přepal film, který jste mohli vidět v pěti různých filmech. Syntax schematická až na půdu, jen se lehce mění herci a obrázky.

plakát

Lou (2022) 

Film se táhne uměřeně věku hlavní protagonistky. Pomalé tempo, příšerné dialogy, nevýrazní herci a záporák, který byl úplným idiotem a mohl film ukončit o půl dřív. Jestli je tohle je ukázkou dalšího pokusu  women power, kde vám nakope zadek i babička tak je to sakra málo.

plakát

matka! (2017) 

Úzkostně/depresivní film s nadprůměrným obsazením, zajímavým vizuálem, leč něco tomu chybí.

plakát

Jedna, dvě, Undertaker jde! (2021) odpad!

The New day def. The Undertaker akorát prostřednictvím stupidního interaktivního filmu pro děti.

plakát

Blíženec (2019) 

Myslel jsem si, že jde o pohodový akční film, který se nějakým způsobem bere vážně. Myslel jsem si to do doby, než se objevil Will Smith jako ovečka Dolly vol 2.  Na druhou stranu za 100 let to možná bude celkem autentický snímek. Čekal jsem, že Clive Owen bude pravděpodobně záporákem, ale přijde mi, že se ve své kariéře stále více stylizuje do jednoho a téhož.