Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Community, aneb jak si vytvořit totální závislot na seriálu během dvou dnů. Rozjezd sice pomalejší, ale od pátýho dílu je to ničím nebržděná jízda ve stylu nonlaugh sitcomů. Zamiloval jsem si kompletně všechny z ůstřední šestice. Jak jsem se bál, že mi bude lízt na nervy starej Pearce, jsem z něj odvařenej, co replika to perla, kterou bych nikdy žádný svini nehodil :) Abed jako Batman nezapomenutelnej, ale kdo je mýmu vkusu nejblíž (a to teď nemam na mysli vzhled :D) je Sherley-Shakira...Slepičí prdelka s křesťanskýma zasádama- divný spojení, proto tak skvěle funguje. Jsem nesmírně rád, že jsem se k tomuhle seriálu díky csfd dostal a směle řadím mezi svých top10. Možná, že úplně nejvýš :)

Americký táta

Americký táta (2005)

Pro mě jednoduše srdcová záležitost. V Simpsonech nemusim Homera, v Griffinech mi vadí Peter a ve Futuramě je mojí nejmíň oblíbenou postavou Bender (!!! V tomhle jdu asi proti proudu). Ovšem v American Dad jsem se prostě zabouch do všech, jak čerstvá třináctká na koncertě Jonas brothers. Na rozdíl od většiny seriálů mi každá následující série přišla lepší a lepší a tento vzrůstající potenciál si stále drží. Politická nekorektnost, blicí scény i extrementy v bázeně. Všechno zde je, a to v míře vrchovaté. Samozřejmě, že pravděpodobně nejsilnější postavou a tahounem celého seriálu, je mimozemšťan Roger, kterej je takový hovado, že bych ho snad i vyměnil za přítelkyni a krad mu z obchodů paruky. (Paradoxně mam hned jeden butik vedle práce, takže bych ho udělal šťastnym =). A ožírat by sme se mohli spolu. Třeba při sledování Griffinů.

Futurama

Futurama (1999)

Tak jako jsem u American Dad psal, že bych si domu přitáhnul ožralu Rogera, tady jsem si zamiloval postavu Dr.Zoidberga. Nejenom, že je to nejsympatičtější krab(rak,humr?), kterýho znám (a že jich znám skutečně hodně :), ale navíc má lepší hlášky než Zuzana Bubílková. Celá mánie kolem futuramy se mi dlouho vyhýbala, ale nakonec jsem podlehl a sjel všechny díly v rekordním čase. Stala se pro mě určitým druhem závislosti. Za jedinou slabší postavu považuji Bendra, který mi nešmakuje svou prvoplánovitostí, ale chápu, že většina lidí ho žere. Samozřejmě, že kvalita dílů je kolísavá, ale stálé je to v rozpětí mezi 3-5 hvězdami, což se o většině seriálů, kde ručička kmitá mezi "wau" a "co to, kurva, je?", říct nedá. Proto si Fry a celá jeho parta to maximum zaslouží.

Byl jednou jeden... život

Byl jednou jeden... život (1987)

Dokonalost ve všech směrech. Naučí, pobaví a to všechno způsobem, který si člověk zapamatuje i po X letech. Červené krvinky, co prodrbou víc, než pavlačové drbny na balkóně? Neurony, co by v klidu mohli zaskočit za americkou štafetu na olympiádě? Bílé krvinky, kterým by dokonalá éra mohli závidět i účastnici hvězdných válek? Říkáte si, co to je? No tak to prostě bylo, jednou v jednom byl jednou jeden život.

Ve znamení raka

Ve znamení raka (2010)

Hodnocení po shlédnutí posledního dílu první série. Silný, ufff....Možná bych to měl nechat odležet, ale nemůžu si pomoct...