Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (50)

plakát

Americká krása (1999) 

Výborný začátek, ještě lepší konec. Ovšem prostřední část filmu je jaksi bez náboje, člověk tak nějak porád čeká co se stane... Popravě mě americká krása trošku zklamala. Všichni o ní básnili...ano, bezesporu je to dobrý film, ovšem není tak vyjímečný, jak jsem čekala, že bude. P.S. V některých pasážích dosti připomíná Lolitu...

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

to mi bylo lááásko deset let... a nemohla jsem vynechat jedinej díl :)

plakát

Asterix a Obelix (1999) 

kresleného asterixe miluju, tomu hraném bohužel jaksi něco chybí... nicméně body plus za Depardieu alias obelix... a tak vůbec, je to docela prča :)

plakát

Cabriolet (2001) 

Nevím co si o tomhle filmu myslet... S profesionálním filmem toho nemá moc společného, silně zavání amatéřinou. A popravdě jsem se v polovině začla silně nudit...a to není dobře ani u amatérského filmu.

plakát

Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) 

pár dobrých vtípků a krásná andie macdowell ten kýč a patos nevyváží... ale asi je to můj osobní problém, prostě nemám ráda romantické komedie, vždycky se neubráním tomu, že na ně hodnotím realisticky, což se nemůže. bohužel.

plakát

Doktor z hor (1992) (seriál) 

... krom té přírody je to fakt děs.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Mmezi seriály vysílanými poslední dobou v tv vysoký nadprůměr.. Uznávám, že některý situace nejsou zcela reálný, ale je to sranda :)