Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (332)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Po vizuálnej stránke je to skvelé, po akčnej o trochu menej. Kopa akčných hercov, ako by sa chceli podobať viacej na Expendables, než na F&F. Peniaze získali pekné, ale ide to čím ďalej tým viac do absurdistánu.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Tak to bolo kruté pozeranie sa. Tento film je založený viac na rozhovoroch, čo nieje síce moja parketa, no záver to vynahradil.

plakát

Pixely (2015) 

Ja nie som divný, pretože sa mi to páčilo, to vy ste divní, pretože sa vám to nepáčilo. Z malého pár minút trvajúceho filmu, sa podarilo Sandlarovi vykresať plnohodnotnú zábavu. Ja viem, ako intelektuálny film to neobstojí, no ako film na večer, pri ktorom sa chcete smiať áno. Nechápem čo majú toľký ľudia proti tomu filmu.

plakát

Pixely (2010) 

Nádherné, milé, originálne...:)

plakát

Ledové království (2013) 

síce také dobré ako "Na vlásku" to nieje, no stále je to očarujúce.

plakát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Nechápem tomu, pozerám to, páči sa mi tam hlavne ten KKT na prsiach a tak.....asi tento seriál nieje určený pre mňa, no aj tak ho asi dopozerám.

plakát

Osudné jezero (1993) (TV film) odpad!

Len tak čisto náhodou som nato natrafil, už nikdy viac nato nenatrafím.

plakát

Blunt Talk - Plané řeči (2015) (seriál) 

Kvalitatívne je to každým dielom horšie a horšie. Patrick je síce skvelý, ale sám to neutiahne. Ostatné postavy sú až nepríjemne divné a vôbec nepomáha, skôr škodí, predstavovanie ich osobných problémov. Námet to malo slušný, ale neviem či už z toho vytiahnu viacej.