Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (89)

plakát

Světáci (1969) 

Umění nenucené konverzace, kdy Sovák s tou nevybranější intonací a výslovností začne mluvit o tom, kterak mu nějaký hoch namíchal řídkou maltu, bylo úžasné. Dost odvážná byla Nového myšlenka s 48..

plakát

Švadlenka (1936) 

- Jak se má maminka? - Dobře. - Vyřiďte mamince, že to byl moc dobrý nápad. - Co? - Vy!

plakát

Můj avatar a já (2010) (TV film) 

Celkem zajímavý dokument o tom, jak spolu (ne)jdou kombinovat virtuální a skutečná realita - když si někdo kvůli virtuální zničí reálný vztah, protože ho natolik pohltí jeho "druhý život"

plakát

Jméno růže (1986) 

Jakmile jsem uviděla Conneryho, věděla jsem, že to asi nebude žádný paskvil. Na druhou stranu filmové zpracování jakéhokoli příběhu musí být dynamické a trochu přehnaně emotivní. Chyběly mi tam drobné úsměvné momenty z knihy, trochu více toho tápání (pravda, to 2 hodinového filmu se to nevejde) a trochu jsem byla zklamaná Adsem (nepředstavovala jsem si ho jako až takové "ucho"), nicméně film jako takový je právem považován za klasiku hodnou pocty.

plakát

Žít a nechat zemřít (1973) 

Z počátku jsem si říkala, že je škoda, že Bonda přesunuli do USA, nakonec skončil v Harlemu a na ostrově mezi černými, a tím tomu byl dodána zajímavost.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

"Máme přece vládu odborníků".. Celkem pěkná pohádka se zajímavým stylem vládnutí, to tu ještě nebylo:) na druhou stranu princ byl dosti nepřesvědčivý

plakát

Shrek Třetí (2007) 

Shrek se nechce stát králem, a proto se vydá hledat Artuše. Kouzelné bylo přenesení Merlinem, po kterém si Kocour a Oslík vyměnili těla:D je pravda, že předchozí díly byly možná o krapet lepší (klasika u filmů s x díly), ale stejně potěšil