Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (37)

plakát

Ceny české filmové kritiky 2012 (2013) (pořad) odpad!

Musím říc, že větší suchařinu jsem v životě neviděla. Vítězové přebírající si cenu se ani neusmějou, Geislerová má blbý kecy a vůbec nebylo vidět, komu všichni v sále fandili při volbách na prezidenta, které jejich kandidát nevyhrál, takže pořad byl veden opravdu ve veselém duchu.

plakát

Teta (1987) (seriál) 

Tento seriál jsem viděla už jako malá. Na jedné straně film Pehavý Max a strašidlá je v SK jazyce lepší, ale kratší. Na druhou stranu seriál Teta víc rozvádí děj celého příběhu.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Já nevím, co se vám tady pořád nelíbí. No tak podle většiny prý vykrádačka Popelky, Mrazíka, Pyšné princezny a já nevím čeho všeho ještě. No bože, tak si pan Janák vzal inspiraci z jiných pohádek a svět se kvůli tomu nezbořil. Já jsem se u pohádky bavila. Místo prince bohatý chasník - dobrý nápad. Dvanácti měsíčkům jsem se pokaždý zasmála a ráda. Žilková roli macechy zahrála skvěle a Květušku by každý nejradšil trefil :-). Do toho očarovaně zamilovaný Nosek - no skvost ;-). Ano jsou lepší pohádky, ale jsou i o hodně horší a nudnější. U mě 80%.

plakát

Vánoční panenka (2004) (TV film) 

Ani bych to nenazvala pohádkou. Spíš mě to připádá jako takový ten moralizující film, co nám pouštěli ve škole. Podání Nášeptávače bylo pěkné, ale Anežka mě tam dost často vytáčela. Ale koukat se na to dalo. 50%

plakát

Zvrácený (2002) 

Nebýt ty šílený kamery na začátku, která mi otrávila celý film, dala bych i víc *. Ale bohužel zanechala ve mě záporný dojem po celý film.

plakát

Stvoření (2009) 

Tak tady me asi nejvíc dostala ta nehoda s dodávkou, jinak to mohl být zajímavý film.

plakát

Země ztracených (2009) 

Občas se člověk zasměje, jinak mě film docela zklamal. Nejlepší byl dělník Will, kterej má dobrý hlášky (za něj 1*) a T-Rex (za něj druhá *). Žel bohužel Ferrell nic moc.

plakát

Pekelná kuchyně (2005) (pořad) 

Docela zajímavé jak si dokážou lidi nechat sr... na hlavu a nechaj si nadávat do ...., jen aby mohli dělat v Ramsayho restauracích šéfkuchaře.

Ovládací panel
2 body