Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

Kobajaši-san či no Maid Dragon

Kobajaši-san či no Maid Dragon (2017)

Celkem mě to bavilo. Zase mě k tomu přitáhla úvodní písnička. Nevím, co se všecko nového a neotřepaného se dá vykouzlit na poli anime, mě stačí i tohle málo. A bavilo mě to víc než Monster musume. EDIT2019: Za ty tři roky se to stalo mým nejoblíbenějším anime vůbec. Už jsem to viděl bezpočtukrát a bezmezně to miluju!!! Nejvíc pohodový anime vůbec.

Non non bijori

Non non bijori (2013)

Tohle byl asi ten nejkrajícovatější krajíc života co jsem kdy viděl. Když nepočítám Totora. Hlavně mi to sedlo do mé dnešní melancholie, vyrovnalo to můj oblíbený Natsuiro kiseki, bavilo mě to celou dobu ani mě nepostihla žádná krize mezi 7-10 epizodou. Těším se na další sezóny. Nyanpasu~

Candy Boy

Candy Boy (2008)

Taky mě překvapuje jak jsou mnozí hotovi se žánrem tady.. Shoujo-ai?!! NANI? Mě stačily jen ty přestřelky mezi dvojčaty. A vůbec, proč nepřizabily toho praštěnýho stalkera? :D Jo a první scéna mě naprosto dostala! EDIT: Stala se z toho srdcovka. Po několikátém shlédnutí zvedám na 5* . Proč tomu říkáte twincest!!?

Amačan

Amačan (2013)

Aktuálně jsem toto dosledoval. Právě teď. :) Nechám to uležet a později přidám komentář. /// (update 29.1.)Tenhle seriál se v Japonsku sleduje každé ráno, než se jde do práce. Díl trvá 15 minut a má pracující jaksi pozitivně naladit, či nabít energií. Podle toho je jasné, že některá kritéria, prostě nelze uplatnit. Každopádně mě si Amachan získala už ve třetím dílu a byl jsem tomu rád, protože děj se rozvinul kolem věcí, které mě hodně zajímají. Takže pro mě to bylo 29 hodin skvělé zábavy. Autoři seriálu věděli, jak to správně namíchat. Občas vás to rozpláče, občas se zajíkáte smíchy. Příběh je vystavěn jaksi "pravdivě", až na nějaké vyjímky mi dějové zvraty přišly celkem přirozené a celý ten scénář byl prostě fajn. Chci vyzvihnout herectví postav babičky, dcery a možná i vnučky. Jmenovitě pak ve vedlejší roli vynikajícího komika YosiYoji Arakawu (zástupce výpravčího). Rjúhei Macuda (talent scout, později manager). Tenhle člověk má neskutečné množství tváří. No a o okouzlující Ai Hašimoto se odvážím tvrdit, že hrát moc neumí. Aspoň teda v dramatických okamžicích mi přišla vedle, ale na druhou stranu si o ní myslím, že má taky skvělý komediální potenciál. Doufám, že ji v nějaké takové roli uvidím. Negativa by se taky našla, ale pro mě jsou nepodstatná a celku to nijak neškodí. Doporučuji, tohle se musí vidět.

Nacume júdžinčó

Nacume júdžinčó (2008)

Tenhle seriál mě opravdu pohladil po duši. Nádherné intro i outro, skvělý hlavní hrdina, jedna epizoda lepší než druhá, zvláště jsem obrečel tu osmou (ach Hotaru) a hlavně už jsem si definitivně zamiloval svět postav japonské mytologie. Okamžitě se vrhám na druhou sezónu a těším se na ty další.

Nacuiro kiseki

Nacuiro kiseki (2012)

Ááááále.. Není to tak špatný. Přátelé, právě taková ta lehká bezkonfliktnost jiným prostě vyhovuje. Navíc pochybuju o příčetnosti některých, kteří sveřepě budou srovnávat nesrovnatelné a ještě k tomu napříč žánry. Pohodovej anime serošek. :)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Nechápu, proč Franka nezastřelili v druhém díle :D KDO Z VÁS SI VŠIML, ŽE GARY BURGHOFF (RADAR) MÁ KRÁTKÉ PRSTY NA LEVÉ RUCE? :)

Přátelé

Přátelé (1994)

Jedna moje známá říkala, že by se jí líbilo žít v bytě s takovou bandou. Inu když to dobře podáte, tak vám na to skočej ...