Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (384)

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Lákat lidi do kina na film a pak jim naservírovat pilot seriálu není košer. À propos, že se cyborgové milují, OK... ale jak provádějí koitus? Nejzákeřnější byl ale „southpark“ mustr. Vizuál jako pro dětičky, ale zvraty jako pro otrlé dospělé.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Je to jako rozlousknou vlašský ořech parním lisem, obsluhovaným šesti lidmi. Prostě plejáda excelentních herců v technicky vypiplaném filmu, který je o hovně.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Ve filmu je asi sto padesát biblických fórků. Celkem vtipných a sofistikovaných. Ovšem zápletka je i na pohádku hodně banální a závěrečné potrestání zla vyloženě odfláknuté.

plakát

Ant-Man (2015) 

Jednohubka, která neurazí, ale ani nezaujme. Paul Rudd je sympoš a ke konci je jedna veselá akční scéná. Nic víc.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Ale jo, dám plný počet, protože jsem si to neskutečně užil. Mravenčák je sice otloukánkem Marveláckého světa, ale tenhle biják je tak vypointovaný a zábavný, že hravě nakope zadek patetickým srágorám, třeba panteřímu Mumulandu pro černošské publikum, nebo zmatené a trapné kapitánce Marvelové. Paul Rudd je navíc velký sympoš.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Obávám se, že při sledování filmu se budou bavit pouze jeho hlavní protagonisté, kteří se hodně zhulili a udělali si touhle ujeťárnou radost. Našinec se může první čtvrthodinku kochat přehlídkou hollywoodských celebrit, když ale po chvíli 99 % z nich exne (to není spoiler), už je to jen nudné / trapné.

plakát

Aquaman (2018) 

Je to jako když dospělý (zdravý, normální, mentálně nezaostalý) sleduje Mášu a medvěda nebo jiný dětský večerníček. Může na to koukat, dokonce se u toho může i bavit, ale stále si uvědomuje, že sleduje film pro děti. Hvězdami nehodnotím, neb nejsem cílovka... není mi deset.

plakát

Argo (2012) 

Film, u kterého se člověk nenudí. Argo (naser si) má tempo, vtip, napětí a divák se nenásilnou formou dozví i něco z historie. Affleck dokazuje, že mu to za kamerou jde mnohem lépe než před ní. Ačkoli tentokrát překvapivě předvedl obstojný výkon i jako herec. Možná mu k tomu pomohl ten plnovous.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Luxusní akční scény, muzika, atmoška a jako bonus pár retro škodovek. Bohužel příběh je tak překombinovaná slátanina, bordel a chaos, že se v něm ani pes z MI6, KGB a CIA nevyzná. P.S. Kdo film označuje za „ženského Johna Wicka, asi v mládí masturboval nad špatnými časopisy. Charlize má sice hezký kukuč. Ale ostatní partie těla, které nechá kamerou sjíždět ze všech úhlů, aby coby producentka přilákala další diváky, nemají s ženskými nic společného.

plakát

Avengers (2012) 

Parta pidi hrdinů (Downey, Renner a Ruffalo měří jen 173 cm :-) zachraňují svět před šmejdem z vesmíru (jj, ta hláška je plagiát). Ale je to moc fajn podívaná, oddechová, vizuálně promakaná. A díkybohu, že je v bandě Iron Man, jehož suchý humor je odzbrojující. Avengers mají navíc adekvátního protivníka. Psychouš Loki se svým úšklebkem si zaslouží místo v top ten filmových padouchů.