Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (384)

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

První komediální část táhne svými frky především Kuba Prachař, který jakoby z oka vypadl svému dědovi. Když se pohádka zlomí do temnější polohy, komediální part přebírá Ondřej Sokol. Ten tentokrát utlumil své ego „mistra světa ve všem“ a ztvárnil sympatickou figuru. Negativně naopak vnímám samotné pojetí Krakonoše. Na rozdíl od bodrého a spravedlivého strážce hor z večerníčků je jeho mladší verze zapšklým mstivým mrzoutem. A nekuřákem. Také mě vytáčí castingový přešlap, obsazení hlavní kladné dívky jakousi nehezkou osobou s brutálními nadočnicovými oblouky a celkovým neandrtálským kukučem.

plakát

Obchoďák Sedmé nebe (2015) (seriál) odpad!

Kripl na vuzku, hnusné tlusté baby (jedna z nich v šéfovském křesle), Asie, Afrika, Latinská Amerika v castingu, k tomu nějaký ten buzerant... Všechny progresivistické podmínky splněny. Tvůrci akorát zapomněli na scénář, příběh, humor atd.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Kdyby pod tím byli podepsaní Cieslar, Šmídmajer, Tomáš Svoboda, ségry Bártů a podobní diletanti, asi by to byl v jejich filmografii majstrštyk. Ale s vizitkou Svěráků je to slabší průměr. V mládí geniální Zdeněk bohužel zesenilněl, neodhadl chvíli, kdy skončit, a jeho gerontologická díla a veřejné projevy tomu odpovídají. Honzu ten tvůrčí sešup potkal mnohem dříve, už 15 let letí střemhlav dolů.

plakát

65 (2023) 

Je dobré vědět, že se před dávnými časy v předaleké galaxii vyvinula vyspělá civilizace, v níž se pářili bílí mimozemšťané s černými. A používali metrický systém. Zatímco Země před 65 miliony let byla děsně zoufalá a nudná, tady se pářili jen raptoři s raptory.

plakát

Bardot (2023) (seriál) 

Těžko uvěřit, že se v celé Francii nenajde hezká, kozatá herečka, která by byla aspoň trochu podobná BB. Julia de Nunez není ani jedno. A stejně fádní jako je ona je i celá minisérie. Přečíst si klasický životopis by bylo větší vzrůšo.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Jasoň je toporný, jako by spolkl vycházkovou hůl. Čumí do zdi a zády k ostatním figurám pronáší klišoidní průpovídky. Pak vyrazí do akce a kosí padouchy ve stylu osmdesátkového Komanda. A samozřejmě je nesmrtelný, i když koupí nejednu kulku. První zmrtvýchvstání bych ještě skousnul, ale to druhé už bylo fest přitažené za vlasy. Časové skoky tam a zpět á la Němý Bobeš byly fajn a zvrat ve stylu „kozla zahradnikem stě zrobili“ taky, ale na dobrý film to nestačilo.

plakát

Jupiter vychází (2015) odpad!

Toto není recenze ale diagnóza: Tak to dopadá, když dvěma chlapům jebne a ufiknou si bimbasy.

plakát

Její tělo (2023) 

Natálka je v TOP5 nejkrásnějších československých hereček současnosti. Proto jsem jako správný heterák šel do kina, abych viděl Její tělo. A opravdu, dvakrát předvede hrudník, na kterém pánbožko odvedl úžasnou práci. Ale to je tak všechno. Samotný film je jen artovým uspáváním hadů s plochým scénářem, nenápaditou režií, otřesným střihem a hromadou technických lapsů. Pokud u filmu o pornu s několika soft a jednou hard scénou divák usíná (můj případ), pak je něco špatně.

plakát

Oktopus - Ztracený případ (2023) (epizoda) odpad!

Když vás detektivka nebaví, alespoň nalistujete nebo přetočíte video na konec, abyste viděli, kdo je vrah. Ale tento počin je tak špatný, že jsem ani nepřetočil na konec a nezajímalo mě, kdo vraždil. Bylo mi to fuk. Nesympatické postavy, nudný a nevýživný děj, divák u toho usíná, i kdyby to vysílali v pravé poledne.

plakát

Když prší slzy (2022) odpad!

Jedna soft porno lesbická scéna uprostřed trapného ochotnického balastu. Scénář, režie, střih, herecké výkony... to vše je zhmotněním neumětelství. Svou profesi ovládá pouze kameraman, ostatní jsou zralí na návrat do pomocné školy.