Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Avengers (2012) 

Dobrý film, pěkné efekty a chvílemi dost vtipné. První film po docela dlouhé době na který jsem šel do kina a výborně jsem se bavil ! :)

plakát

Bite Me (2010) (seriál) 

Originální, vtipné..prostě super! :)

plakát

Diktátor (2012) 

Bylo to zábavné, dlouho jsem neměl tolik výtlemů během jednoho filmu. Akorát děj mi přišel takovej trošku slabší ..a hlavně mi přišlo, že tenhle film by měl projít ještě nějakým prostříháním, vtipná byla sotva půlka vtipů a +/- 1/5 byla celkem trapná. Asi 2-3x to bylo fakt nechutné (viz scéna s porodem nebo s tou holkou na střeše..) ale v konkurenci ostatních komedií tenhle film rozhodně obstál. Taky mě s*alo, že české titulky několikrát byly o něčem jiném než co postavy řikaly anglicky..ale asi bych měl být rád, že se to někdo nepokusil nadabovat, protože to by byla tragédie. Takže shrnuto a podtrženo: super film u kterého se lidi s poněkud..zvláštním...smyslem pro humor dost zasmějou. Ale dovedu si taky představit dost lidí (hlavně těch starších) co nad tim budou jenom kroutit hlavou..

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Čekal jsem, že to bude kravina... ale tohle moje očekávání dalece předčilo.

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Jeden z nejlepších sci-fi seriálů, které jsem v poslední době viděl. Pro chytráky co nadávaj na málo efektů a natahování : uvědomte si, že tenhle seriál asi neměl až tak velký rozpočet, aby si to autoři mohli dovolit.

plakát

Golet v údolí (1995) 

Nudný film podle nudné knížky. 3 hvězdičky za pěkné přiblížení židovských zvyků (někoho to třeba i zajímá) a dobré herecké výkony. (Také doporučuji pro ty, kteří jsou líní číst knížku jako povinnou četbu. Samozřejmě v kombinaci s texty na internetu, není to až tak přesné...)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Takové fantasy pro dospěláky no... :) Hra o trůny je perfektně napsaná a na realizaci se podílejí schopní lidé, navíc má obrovský rozpočet. Ani to nemohlo dopadnout jinak než takto. Jediné mínus je český dabing, když jsem ho slyšel tak jsem se zděsil. Upřímnou soustrast těm, kdo neumí anglicky.. A také by mohli ubrat na scénách se sexem, občas mi přijde, že se dívam spíš na porno ....

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Každej kdo tomuhle dá míň než 3* tak akorát žárlí protože neni AWESOME jako Barney :D (a nebo se dívá na primě s českym dabingem..fujky ! ) Nejlepší seriál co jsem kdy viděl :) a jeden z veeelmi mála, u kterých dostávam ty výtlemy, které se obvykle 'přihodí' pouze v RL :)

plakát

Kameňák (2003) 

Jako malého mě to pobavilo..teď už se na to radši znova koukat nebudu :)

plakát

Noc oživlých mrtvol (1968) 

Po filmech jako Úsvit Mrtvých nebo 28 dní poté už musím ubrat hvězdičku, ale na rok 1968 fakt bomba.. velmi milé překvapení.. :)