Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Lovci UFO (2008) (seriál) odpad!

To, že je by se díli dali notně zkrátit, že se neustále opakují a že případ do hloubky neproberou to bych ještě překous. Nicméně to jak v jedné episodě(případ z devadesátých let devatenásctého století, doutníkovité ufo, studna...) hledají hrob, kde prý pohřbili mimozemšťana, najdou ho aNěkoho možná toto tajemno láká odejdou tak to je moc. Někoho možná toto tajemno láká, já bych však raději vyděl jak tělo vykomou a dokáží, že to celé je podvrh(/pravda, ale na to bych se nespoléhal). Po čase: Zhlédl jsem další dva díly přimělo mne to snížit hodnocení z jedné hvězdy na odpad tímto jsem s tímto pořadem skončil.

plakát

Cajunské hvězdy zastavárny (2012) (pořad) 

Zatím dobrý, ovšem otázka je zda-li nenacpali to nejlepší do prvních dílů a pak už to bude jen slabota. Pokud se zastavované/prodávané(mimochodem velmi mne zaujalo to, že tam skutečně něco zastavovali, to jsem v klasicích Pawn stars ještě neviděl) na stejné úrovní má tento pořad šanci překonat Pawn stars. Jinak vtipem a sympatičností postav na ně nemá.

plakát

Dějiny světa ve dvou hodinách (2011) (TV film) 

Ubohý komentář, doprovází přehnaně rychlé vylíčení událostí, jež předcházely současnosti.

plakát

Uvnitř přírodních gigantů (2009) (seriál) 

Dokument v němž pitvají velká zvířata. Velmi originální, zajímavé a fascinující. Ovšem né každý se na to zvládne dívat. Občas je mi trochu líto studentů v publiku, neboť nevypadají, že by tam šli dobrovolně.

plakát

Následky (2010) (seriál) 

Výborný, kvalitně propracovaný dokument. Velmi mne potěšilyzáběry, představující jakl lidi na planetě po dané katastrofě. Mnohdy překonají záběry z leckterého katastrofického filmu. Jediné co mi vadí je, že v úvahách často opomíjejí Evropu.

plakát

Po stopách Tintina (2009) (seriál) 

Tintina mám velmi rád, tento dokument však nikoliv. Ubohost hrající si na dokument, nedozvíte zhola nic. Citace z děl jsou smíchávány s něčím, co nejspíš měla být cesta na místa z tohoto komiksu(což je pěkné zvláště pro to, že mnohá byla vymyšlená)...Hlouběji to zhodnotitnedovedu, to bych musel vidět víc jak necelý jeden díl, což u tohoto pořadu nedovedu.

plakát

Americké restaurování (2010) (seriál) 

Vadí mi jak občas neřeknou kolik rekondtrukce stála. Mohly by také podrobněji popisovat použité techniky při rekonstruování, protože takhle to jsou jen Pawn stars bez smlouvání, vtipu a obsáhlé škály starožitností, které se omezují jen na minimální počet starožitností a čas zaplňují rekonstrukcemi jejichž poučnost a zajímavost jsou na velmi nízké úrovni.

plakát

Letadla bez startovací dráhy (2005) (seriál) 

20. století to je obrovský pokrok ve všem, včetně letectví. Nevyvíjela se jen větší, levnější a pohodlnější dopravní letadla, vyvíjeli se i menší, rychlější, tišší letadla bez startovací dráhy. V mnoha konfliktech 20. stol totiž rozhodovala speciální tajná špionážní letadla s neuvěřitelnými schopnostmi. Podívejme se tedy na letadla, která nejdou vidět radarem, dokáží nabrat dalšího pasažéra aniž by se přiblížili zami, zvládnou letět nad cizí velmoc a vyfotografovat její techniku či prostě jen umějí střílet smrtonosné projektili.

plakát

Krev na našich rukou (2005) 

Výborný dokument, který úplně změnil můj pohled na Tři mušketýry po dvaceti letech. Sklěvé zašedlé barvy budí dojem jako by se jednalo o jeden z dokumentů seskládaných z dobových fotek a filmů. Některé popisované události jsou sice drastické, na druhou stranu tak to bylo. Jediné co mi výrazně vadilo je jak se v druhé třetině upnuly na příběh pevnosti jedné ženy(jejíž jméno jsem si přesto stejně nezapamatoval), neboť to nepovažuji za sůležité, místo toho mohli čas zaplnit jinými věcmi(například královo věznění, útěky, postoj k válce, jsoi popsány velmi povrchně). Přesto povedený dókument, který dokáže zaujmout i toho kdo má o dané události hlubší znalosti.

plakát

Válka skladů (2010) (pořad) 

Pěkná kombinace něčeho co připomíná soutěž a pořadu o starých drahých věcech. Podle mne to překonává cokoliv v této kategorii včetně Hvězd Zastavárny, jkteré jsem to shlédnutí tohoto považoval za nejlepší.