Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Po shlédnutí tohohle filmu snad ani nejde nemít depresi. Vždy když slyším tu úžasnou hudbu od Clinta Mansella, vybaví se mi dramatický konec filmu, u kterého jsem ani nedýchala. Doporučila bych ho všem, kteří někdy měli choutky zkusit nějaké drogy. Herecké výkony byly na jedničku, miluji filmy s Jaredem Letem a on se pro tuhle roli snad narodil, protože mu vážně sedla ... Fakt síla!

Frida

Frida (2002)

Film plný temperamentu, vášně, ale také bolesti ... ale občas jsem se i zasmála. Salma Hayek ztvárnila Fridu Kahlo velmi povedeně i když její tvář byla na tuto roli moc krásná a stále jsem se nezbavila pocitu, že sleduji spíš jí, což jsem - jak čtu nebyla jediná. Ale z výběru hereček co znám byla jistě nejlepší volbou. Frida ve mě po shlednutí zanechala hřejivý i smutný pocit.

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Skvostný, kouzelný, milý, ... mohla bych pokračovat do nekonečna a stejně by to nebylo dost a hlavně to tu již bylo jistě sepsáno ... Kdyby Audrey Tautou v roli Amelie nahradila jakákoli jiná herečka (i kdyby talentovaná) už by to nebylo ono. Stejně tak jako by to nebylo ono bez té úžasně hudby co hrála po celý film a dodávala tu správnou atmosféru.

Černá labuť

Černá labuť (2010)

Jedna z mých oblíbených hereček Natalie Portman, která zase udělala z filmu něco neskutečného díky svému hereckému talentu, který jí nikdo neupře. Mrazivé drama o krásném snu jedné baletky, který se stane špatnou noční můrou jen kvůli vytoužené roli. Darrenovi Aronofskému patří další velký dík. Rozhodně doporučuji.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

O DiCapriovi vím už dlouho, že je výborný herec a teď se mi to zase jen potvrdilo. Jeho herecký výkon, dobovou stylizaci i prostředí filmu jsem si velmi užívala a na konci jsem se neubránila nepříjemnému pocitu. Na takový ostrov bych se tedy rozhodně dostat nechtěla. Co je vlastně realita? Bezmoc hlavního hrdiny Teddyho je v tomhle filmu nezáviděníhodná.