Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pokusím se být stylový: Ten parchant Quentin umí. Sice sem tam šlápl do kobylince, ale byl na divokým západě a tam se s tím počítá. Normálně jsem z toho cítil, jako by byl Quentin Mayovým potomkem (vyděděným a nasraným), který si řekl...tak a teď si tě hochu podám...tvl já ti dám Vinetoua. :-))) Dávám 99%. 1% sundavám za ten přehnaný odpočinek od gradace při odvozu do lomu. To byla fakt velká kobliha, která se neschovala ani do ďoury po dynamitu. :-) Palec nahoru...jak Quentinovi, tak hercům a zrovna tak i za sound a hudbu. Jsem zvědav jak to doprzněj naši při dabingu.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Přes všechna plus a mínus, která nehodlám rozpitvávat, pouze jedno slovo: PĚKNÉ.

plakát

Avatar (2009) 

I přes 3D je film tak trochu plochý (POZOR nemluvím o Zoe). Ale i tak je móc a móc pěkný a dostal jsem od něj odhaduji přes 90% toho, co jsem očekával. Takovéto filmy patří k mým NEJ, neboť stačí htlat co člověk dostane na talíř a není nutné přemýšlet nad tím, jak se to jí.

plakát

Jméno růže (1986) 

I přes několikeré shlédnutí mohu říci, že film je stále ready. Jeho stopáž ani nepocítíte, zakousnete se do příběhu a najednou je prostě konec. Krásně surový středověk s pěknou atmosférou včetně hudebního doprovodu. Sean Connery je (jako ostatně všude) přesvědčivý a když jsem film viděl poprvé, tak mne naprosto dostal Ron Perlman. Jméno růže má a myslím, že stále mít bude své jméno a ten "natažený ukazováček směrem k černoprdelníkům" naprosto přesně funguje.

plakát

Uvnitř (2007) 

Teda až na pár maličkostí prvotřídní filmes skvěle utopenej v krvi. Zato dabing! I pán pařmenů byl asi lepší. Jestli ještě někdy narazím na film dabovanej perla group, tak se asi dám na terorismus. Ale co, dobře mi tak. To mám za to, že jsem nešel do kina a nepodpořil darmožrouty z osa. Vy kdo čtete tyto řádky, aby jste se dozvěděli, zda se na to kouknout, tak vězte, že ano. Jen to chce původní znění s titulema. A pak také pozor! Neberte si k filmu pamlsky, mohli byste je vidět v ruce před vložením do úst a pak ještě jednou, až budou na zemi. ;-)

plakát

Na břehu (2000) (TV film) 

Je to asi půl hodiny (je neděle 11.45 hod), co jsem dokoukal a nevím co říci, neb zde již vše zaznělo. Nejsem na dojáky, ale oba díly jsem sjel naráz a i když jsem si šel pro pití, tak jsem musel dávat pauzu. To už se mi fakt dlouho nestalo a to je film už přes deset let starý. Půl bodu dolů za Assanta a 1 bod dolů za Wardovou (ta mi fakt skoro polovinu její stopáže vadila). Ostatní chyby jsou při tomto formátu a kvalitě zpracování naprosto zanedbatelné a v hloubce poselství nicotné. Celkový dojem: ... bomba ... jaderná.

plakát

Odplata (2011) 

50% Béčko jsem čekal, béčko jsem dostal. Příjemný večer s filmem, který není otravný. Ovšem to co vidím zde nahoře v popisu obsahu a obsazení, to jsou zblitky. Conspi ten film snad ani neviděl a nebo byl u toho sjetej jako prase, že si z toho udělal svůj filmes. :-))) Ta poslední věta je fakt karamelka. Jediná pravda v ní je, že tam hraje Serinda Swan, což je zároveň jediná zmínka o této buchťandě, která patří ve filmu mezi hlavní figurky pro rozptýlení diváka a patří na (nejpozději) třetí pozici v obsazení "Hrají:". Takže závěrem co říct...snad jen: nešňupejte u filmu, jinak z něj budete prd vědět a dejte si raději jogurtové mléko jako já. ;-) A pokud už si dáte do nosu, tak o filmu nevyprávějte, ať nemícháte jabka s kaštanama. Ještě že jsem viděl film dřív, než zdejší popis, jinak bych si myslel, že ho předělali a že jsem byl podveden jinou verzí. :-)))

plakát

Dračí templáři (2011) 

Tak takovéto hodnocení mi nedá nepodívat se na film. :-))) To je jako když vám někdo řekne, že "támhle leží hovno k zblití"...taky se podíváte, abyste mu mohli dokázat, že nemá pravdu, protože právě vy se z toho nepoblinkáte. Takže - dám pak vědět, jak jsem dopad. hihi............O 2 hodiny později............Takže mohu konstatovat, že tohle je pravý Asylum. Dostal jsem víc než jsem čekal. Ty tuny odpadu co jsou zde použity jako hodnocení jsou od zdegenerovaných, zmlsaných diváků. Tenhle film samozřejmě není světobornej, ale svůj ůčel plní. Draci lítaj, lidi zabíjej, čarodějnice čarujou.....není to krávovina, jako když třeba žraloci pochodujou po pláži a nebo jeden američan zachraňuje svět. Je to prostě béčko od Asylum. 50% Howg

plakát

Colombiana (2011) 

Pan Megaton panu Bessonovi nejspíš vytrhal pěkných pár listů ze scénáře, jinak to nevidím. Ten film měl mít aspoň o třetinu delší stopáž, aby mohl jít po logických liniích. Takto je až příliš přímočarý a má jen velmi jemné křivky, které jsou dobré pouze na Saldanině těle. Když už se otírám o Zoe, tak jí taky mohli donutit k trochu lepším výkonům. Když bafla flintu a držela jí jak pana penis, tak se mi skoro ježila srst, protože dle přímočarého scénáře by měla být profi zabiják a profi zabiják nenosí flintu jako když moje maminka stěhuje stojací lampu v obýváku. Ale to jen tak okrajově. Celkový dojem: Začátek, střed a konec filmu k sobě nepasují, protože začátek je pěkný a slibuje akci i emoce, střed průměrný, zůstala jen akce, přestože vendeta vyžaduje emoce a konec úplně na prd, protože v tomto nepovedeném filmu by mi nevadilo, kdyby Zoe sejmula nějaká švestka z FBI...aspoň by to mělo trošku emotivní šťávy. Takhle je to nechutně ořezané a Zoe se pouze snažila být hezká, nikoliv dobrá. Takže za 3 hvězdičky a to jsem byl na vážkách dát jen 2...ale nakonec jsem se nechal ukecat postavou Zoe, takže vlastně ta 1 hvězda patří jejím rodičům. :-) Kdyby se tu mělo určovat hodnocení scénáře, tak bych Bessonovi nabídl za tuhle práci pouze 1 suchej rohlík, protože jsem čekal "A", ale dostal jsem "B".

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Tak ani šťáva z koulí ve svěráku týhle suchařině nepomohla. Láci z Bulharska bych tomu asi i odpustil (stejně tam nebyly skoro žádný exteriéry a technicky to vcelku ušlo), ale nepovedenej, tlačenej, hysterickej, ječící projev tý čubky byl strašnej a už v New Yorku jsem chtěl, aby zdechla a děj se stočil na ňákou jinou, na plac nově příchozí buchtu. Ona a její vřeštění (vidím to jako chybu v režii) mi zkazily celej film. A to sem se tak těšil. Třeba se to pokusí napravit českej dabing. :-D Technicky přijatelný - 10%, za zvuk (teda mimo toho ječení hlavní čubky) - 10% a za pokus (bohužel pouze pokus) o atmosféru (taky) - 10%. Celkem 30%, víc ani howning. PS: Za tu bloňďatou maminu měli dát vejce do svěráku panu rejžovi, protože jí zapoměl říct, že už se točí a že má hrát. Nebo za to mohla slečna s klapkou? Jestli jo, tak koule beru zpět (minulo by se to účinkem) a měním je na bradavku.