Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (7)

Hra pro jednoho

Hra pro jednoho (2012)

Na konci filmu jsou na přední registrační značce taxíku vidět samolepky STK. Tyto samolepky se však v Čechách nelepí na přední značku, ale na zadní.

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Při scéně, kdy velitel kárá čtyři policisty kvůli autům, které jim předtím Quentin (Gérard Depardieu) ukradl, stojí v pozadí auta, na nichž jsou zapnuté modře i oranžově blikající majáky. Následně do aut policisté naskakují, ale v tu chvíli na jednom z nich blikají už jen oranžové majáky.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Ve scéně, kdy Butch (Bruce Willis) přiveze choppera, je chopper celou dobu nastartovaný s rozsvícenými světly. V dalším záběru jej však herec znovu startuje a zapíná světla.

Na doraz

Na doraz (2010)

Natáčení probíhalo v Las Cruses v Novém Mexiku a v Atlantě v Georgii. Úvodní scény na letišti vznikly na několika různých lokacích. Maketa kokpitu letadla byla postavena ve studiích Warner Bros., chodník, u kterého Peter (Robert Downey Jr.) i Ethan (Zach Galifianakis) zaparkují svá auta, byl natočen na letišti Ontario v Kalifornii a letištní kontrola a interiérové scény z letiště byly natáčeny uvnitř Světového kongresového centra v Atlantě v Georgii.

Reklama