Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (3 270)

plakát

Jako ty (2015) 

Postapokalyptický poválečný film o budoucnosti  po válce nově vytvořeném systému šelmy (NWO). Další z celé dlouhé řady rediktivně podprahových.(programovacích) filmů na způsob Dárce, Equilibirum, Demolition Man, Divergence, Hunger Games atd.. Všechny zmíněné filmy rovněž doporučuji. Opět lidem dopředu ukazují, co chystají a jak bude vypadat svět potom, co zničí starý systém a svět, jak jsme ho doposud znali. A lidé stále spí

plakát

Frontline - 20 dnů v Mariupolu (2023) (epizoda) odpad!

Vládnoucí - ukronazi propagandistická sračka pro městské neoliberalni deprivanty a taky pro (NE)majitele mozku, který jim vzala svatá bedna přezdívaná televizeČesko! Jen se zeptám, kde byla ČT, když ukronáckové v roce 2014 odstřelovali civilisty na Donbasu? To jim tehdy nevadila zvěrstva ukronácků? https://youtu.be/H–ZT5vJ8_E . V komentáři pod videem je všeříkající odpověď kdo je vinen současnou situací na Ukrajině. Pamatuji si jak se v tu dobu Tvarůžková řečena to reportérka z ČT, otec černoch natka cik*nka, smála že na Ukrajině žádná genocida neprobíhá, a vše je lež. Osm let a nic, tak jde je ta vaše spravedlnost.? Pak si moc dobře pamatuji nějakého Josefa Pazderku v jeho vstupu, kdy v přímém vysílání málem dostal přes hu*u. Bylo to na Donbase, kde šířil propagandu kyjevské junty.  Pak byl myslím uklizen do Polska a následně nevím co dělá...V sračkometu vám též neřeknou jak Mariupolu vlastně už někdy od 6/22 ožívá a vzpamatovává se z traumatu a zkázy, kterou město utrpělo pod vládou neonacistů z praporu Azov, kteří využívali civilisty jako lidské štíty a civilní infrastrukturu jako opevněné body, aneb poslechněte si obyvatelé Mariupolu, svědčí mluví nahlas, existují i videa jak tam ruskou armádu vítali s ruskými vlajkami, o ruské humanitární pomoci nemluvě. Takže samé lži, vše je jinak než jak vám líčí svatá bedna a tyto tendenční/ideové dokumenty. Během bojů o město vyfotografoval zahraniční korespondent těhotnou Mariannu nedaleko zničené porodnice, poté se fotografie „Mariupolské Madony“ rozšířila do celého světa. Slavné záběry z ní použil ve své práci i režisér Černov. Co ona na to rika dnes? Zkuste zapátrat. Tady je skoro 2 roky staré video, je třeba si ho prohlédnout. https://www.bitchute.com/video/b6jABnELYJyH/. Mimochodem Marianna nyní žije v Rusku a věnuje se dobrovolnické činnosti! Ano, v tom strašném nedemogratickém Rusku s na smrt nemocným diktátorem Putinem!  PS:  Jak vypadá skutečná válka a genocida jednoho národa se běžte vy modrožlutí liberální pokrytci zajet podívat do Gazy.☝️ Řeší se tady jenom Ukrajina, ale to, co páchá Izrahell, vám v sionistických médiích nikdy neukážou. Za to arabské a turecké televize vysílají to, co tady nikdy vysílat nebudou a vám říkají, že je to "propaganda" podporující teror*sty. Pravda a boj za osvobození své země je dnes brána za terorismus, ale skutečný terorismus je oslavován celým zaprodaným západem sloužícímu sionismu. Je mi na blití z naší země, z některých lidí tady, z našich politických loutek a celého Západu podporující vrahy používající nálepku "svatosti a vyvolenosti"!

plakát

Velký šéf (1969) 

Takové roztomile naivní a pitomoučké. 3* jen za pár světlých a rádobyvtipných momentů ( , inak žádná velká hitparáda a to dokonce ani ve svém žánru. Dnes už krom skalních fandů tento film už mnoho lidí asi neosloví. Slabší průměr.

plakát

Vaření se Soukupem (2021) (pořad) odpad!

Tak proti tomuhle natlalovi je i často a neprávem kritizovaný Babica umělec!

plakát

Level with Me (2023) 

- Tragický výbuch Challengeru - opravdu při něm někdo zahynul?   - Podvody NASA při natáčení z ISS.  - Satelity - co jsou a k čemu jsou?  - Létají rakety opravdu do "vesmíru"?  - Operace Dominic  - Jak víme, co je v jádru země?  - Přitahuje nás Gravitace nebo hustota a elektrostatická síla (elektromagnetismus)?  - Pochází UFO z dalekého vesmíru nebo je "pozemskou" technologií?  - Bude k prosazení Nového světového řádu NWO použit falešný útok "mimozemšťanů" tzv Blue Beam? Závěrečná slova: Proč nechtějí abyste poznali Stvořitele - Boha? Protože Božího člověka nelze ovládat!  Titulky nejsou dokonalé, částečně přeložené nejspíš z Ruštiny, budou potřebovat vylepšení, ale poslouží těm, kdo neumí anglicky. https://youtu.be/P56C_6ypOiw?si=mKGJlwDM1rd_I_PN. Existují ještě dva předchozí díly tohoto dokumentu: Level a Next Level. Odkazy níže, lze tam zapnout automatický překlad titulků do češtiny. Level: https://www.youtube.com/watch?v=G-U1MtFKibY&t=228s Next Level: https://www.youtube.com/watch?v=3OfbwhU5PQk Plochá zem/Flat Earth je klíč ke všemu. Jakmile zjistíte, že jste byli oklamáni podvodem jako je tvar a chod naší země, zjistíte, že lžou úplně ve všem a že celý systém je jedna velká show, která má pouze svoje kulisy a figurky, kterými zabavují naši mysl. Stojí za pozornost v dokumentu je mnoho věcí na zamyšlenou, vyzývajících k dalšímu zkoumání.

plakát

Barbie (2023) odpad!

Nechutná žido-iluminatsko feministická propaganda.

plakát

Sound of Freedom (2023) odpad!

Tento film je jen další zednářské divadlo (kontrolovatelné opozice) pro ovce, řeknou jim co dělají, jako pokaždé, a oni stejně budou čekat a nic s tím neudělají, tudíž jim dávají svůj tichý sohlas a karma je očištěna. Kdyby chtěli, tam takový film NIKDY nevyjde, ještě mainstreamově celosvětově!. Myslete proboha. Záměrem těchto filmu je traumatizovat ty, kteří film viděli a připravit je na další krok.. Pro blbé; Cílem této psychologické operace je, aby rodiče dali začipovat své děti. Problém - reakce - řešení. Klasika. P.S.; Krátce po premiéře filmu "Sound of freedom" začali nabízet dětem chipy v USA zdarma! Nebojte, i k nám to přijde.(POZDĚJI). Dětský balíček zdarma - čip obsahuje: Vůně dítěte (ano, čtete správně) fotografii dítěte, otisky prstů, otisky zubů dítěte, výšku, váhu, věk, adresu, telefonní číslo  a jeho DNA, všechny tyto informace jsou uloženy v jednom systému a rodiče to vše dostanou na CD. Vaše dítě je tedy v databázi se všemi těmito informacemi. Není divné, že krátce po filmu přichází na trh tak obrovský koncept? Zdarma pro dobro vašeho dítěte? Udržujte data vašeho dítěte tajna🙏 P.S.; Symbolika bude jejich pad☝️

plakát

Má země Sion (2003) (TV film) 

Židovský tatínek vypráví dceři, jak vraždili Araby a likvidovali vesnice v Palestině. Židovská maminka zase svou arogancí sdělila onu větu…Co je NÁM po nějakých Arabech ? Jedno vím jistě toto Česká televize již nikdy vysílat nebude.☝️

plakát

Solncepjok (2021) 

Nechápete co se to děje a proč se to děje. Tak doporučuji film Solncepjok 202 genocida na Donbasu – natočeno podle skutečných událostí. Silný a bohužel i pravdivý film, nic pro slabší povahy. Dobrá je i "Ukrajina v ohni" od Olivera Stonea. Nic z toho vám na sračkometu neukažou..

plakát

Naslepo (1965) 

Rok 2022 a doposud žádný komentář? To se moc často na čsfd nevidi. Slečna Lorenová v otravném novém dabingu kdy na začátku sice byla na presdržku, jinak ji to tu ale zatraceně sluší. Bohužel nakonec zůstala asi tim jediným důvodem proč se na tento polozapomenitý film mnoha různých žánrů (crazy comedy, spy-thriller) podívat. Natáčelo se v Silver Springs na Floridě a Central Park v New Yorku. Podobně filmy ; Šaráda nebo Arabeska.

Ovládací panel
69. nej uživatel Česko
354 bodů