Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) odpad!

Ač jsem sám hrdý otec a u porodu jsem pochopitelně byl, a taktéž celou následující dobu tvrdím, že to byl v mém životě nejemotivnější zážitek. Jsem nucený dát odpad... Bohužel netuším kam se řití soudobá společnost a kam to chce až dojít? Co třeba reality-TV o umírání a famozním posledním výdechu, nebo detailně v 50ti minutách rozebrat operaci děložního čípku a pak se o tom nenuceně pěkně pobavit. Nebo jakoukoliv jinou formou podat národu pohyblivé a naprosto umělé a navíc trapné obrázky. To jako vážně? Pro prachy cokoliv? Chce se mi blejt!!!

plakát

Můžu dál? (2016) (pořad) odpad!

Můžu dál? Jen pojď Aleši. Zavolam pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku? Eště jsem s tebou, hochu, neskončil. Tvá prdel pozná středověk!“

plakát

Brimstone (2016) 

Po shlédnutí tohoto filmu mě napadá jen jediná otázka. Nepletou si všichni kdo věří v boha tak trochu pojmy s dojmy??? Neskutečná pecka kterou by měli povinně promítat v křesťanských a jiných extremisticky zaměřených školách. A hlavně nedodávat obvyklé: BŮH TO TAK CHTĚL A JE TO JEHO VŮLE. ( trochu slaboduché ). A nebo to omlouvat selháním jedince. Dokud bude víra v boha v podání jakékoliv organizace ( křesťané, katolíci, židé, islamisté atd. atd. ) ovládat lidi jako ovce, tyto a jiné jim podobné příběhy budou nekonečné téma... Lidi probuďte se a začněte věřit jen sami sobě a nebuďte loutky pod záštitou jakéhokoliv podání boha... ;-)

plakát

Krajinou domova (2014) (seriál) 

Po hoooooodně dlouhé době nelituji televizního poplatku který jako ovce platíme a díky čétéčku jen na sračky se díváme... Toto je jedinečné dílo, kterému nejde absolutně nic vytknout! Záběry jsou naprosto archaické, komentář je smysluplný, a hlavně je to všechno NAŠE! A snad to trochu lidem otevře oči, že není jen PC, že není jenom TV, ale že je tu taky neskutečná příroda, kterou v takové rozmanitosti jako u nás nemají téměř nikde na světě... A že bychom si ji měli vážit a ctít ji jako svatou. Vždyť už je všem přeci jasné, že bůh je slunce ( myšleno naše nejjasnější hvězda ) a to všechno ostatní se od toho jen odvíjí...

plakát

Dovolená v Protektorátu (2015) (pořad) odpad!

Rozhodně odpad!!! Za prvé je to výsměch všem lidem kteří si prošli protektorátem a celou tou ne moc slavnou érou tísicileté říše do které byl náš národ zatažen na dlouhých 6 let. A za druhé je to hrubý výsměch lidem kteří žijí stále v horách tradičním způsobem. A že jich není málo. Samot a chalup je po Beskydach stále dost. Jo a elektřina na Hamrech v roce 38? To nemyslíte vážně že ne? A spousty dalších a další šílených věcí. Prostě odpad! Nechápu co se to děje.... A hlavně se ptám "PROBOHA SVATÉHO PROČ???" Spánembohem ;-)

plakát

Horem pádem (2004) 

Jedna hvězda za Macháčka... Jinak film hoooodně velké zklamání. Nemá to ani hlavu ani patu-a bohužel ani to mezi tím. Nějak to celé postrádá smysl. Pokud to měla být taková nějaká sonda do života několika od běžné společnostihodně odlišných jedinců-tak tedy ano. Ale opravdu je nutné točit filmy o tomto a stále dokola???

plakát

Všiváci (2014) 

Jednu hvězdu za fenomenální herecký výkon Jirky Mádla!!! Dlouho jsem se netěšil na film tak jako na Všiváky. Zvláště když kamaráda na misi v Afghoši navštívil sám velký Ondra vetchý. Pan herec! Ale je fakt, že on a ostatní fenomenální herci za to de-facto nemůžou... A je fakt že už dlouho jsem neviděl větší slátaninu a ... No, radši už nic. A ať si každý udělá svůj názor po schlédnutí sám, ale upozorňuji-jen pro silné povahy. ;-)

plakát

I am fishead (2011) 

Čtyři hvězdy za natahování stopáže...( bohužel u dokumentů tohoto typu je to: "bohužel") Začátek nic moc, ale pak se to rozjede, a konec zase útlum. No, ale pracuji v jedné menší firmě cca do 30 ti zaměstnanců a jednoho takového psychouše tam máme. Dokonalý pracovník, z prdele od šéfa mu čouhají už jen paty, a co se týče lidskosti? Veškerá žádná! Nikdo o něm nic neví, je schopen totopit kohokoliv a kdykoliv jen proto aby si pomohl. A v jeho očích vidím, že mu to dělá velmi ale velmi dobře! Použít, využít a zahodit... Já jsem ho prokouknul už dávno, ale je mi líto těch co se dostanou do jeho spárů. Některé jsem nechal shlédnout tento dokument, a poté i oni prohlédli co je zač a změnili názor na toto sviňské individuum. A s kým se bavím, je to všude, v každém sektoru, v každém oboru,... Jsou prostě mezi námi a nejhorší je : Nejde s tím nic dělat!!! Rozhodně doporučuji shlédnout a udělat si vlastní názor na kolik se nás tento problém dotýká... To "psajko": 100 bodou!!!

plakát

Běžci (2010) (TV film) 

Dvě hvězdy za nápad, za myšlenku, která je hlubší než by člověk čekal a za výběr exteriérů při natáčení. Kdo zná vojenské prostory ČR-jistě pochopil kde se to natáčelo... ;-) Tři hvězdy mínus za herecké výkony, za stupidní dialogy, a za ... To ať si každý domyslí sám. Jinak opět díky moc České Televizi za příjemné dvouleté čekání na premiéru, jsem si myslel, že to tentokrát zruší 5min. před začátkem... Hlavně nezapomeňte platit konces. poplatky. ;-)