Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Oproti prvnímu dílu docela povrchnost. Tématika transhumanismu je úplně pryč a je z toho už jenom akční fantastika.

plakát

Harry a Meghan (2022) (seriál) 

Fascinuje mě, kolik vymaštěnců hltá i v Česku přežvýkané zprávy z britského pravicového bulváru, které vykreslují Meghan jako člověka, co je snad ještě horší než Hitler. To se pak projevuje i ve zdejších recenzích. To, že ty sračky z Daily Mailu hltají konzervy na anglickém venkově, které si honí nad královskou rodinou, ještě chápu. Ale že ten vliv sahá až sem, to mi hlava nebere.

plakát

Šťastně až na věky (2022) 

Některých lidí mi tam bylo vyloženě líto. Polyamorní trojka mi přišla už od začátku tak, že spěje k monogamii, jenom si to nejsou schopní přiznat, protože by tím popřeli svoje ideály (a možná by dali za pravdu té mámě). A trpěl tím ten třetí člověk, který tam byl tak nějak navíc. Obzvlášť smutné to je v kontextu toho, že ten třetí člověk – Fronéma – je česká průkopnice polyamorie ještě z dob, než se tak začal identifikovat každý zoomer s commitment issues. Když i někoho takového vidím, jak takovým nastavením vztahů trpí, tak si říkám, že to není moc ideální životní cesta. Taky mi bylo líto milenky, která byla v podobné pozici – člověk navíc, bez perspektivy se stát primárním partnerem. A taky pozice Sandyho ve vztahu s Šárkou byla dost smutná. Asi si ti dva v minulosti zažili díky otevřenému vztahu hodně sexuálního dobrodružství. Jenže jejich situace byla krásná ukázka toho, do jakých emočních sraček se primární partner může dostat, když místo čistě sexu jde i o city. Teď jsem si alespoň jistější v tom, čeho se raději vyvarovat.

plakát

Případ Roubal (2021) (seriál) 

Tvůrci by si aspoň místo sledování amerických filmů mohli zajít na nějaké soudní jednání v Česku. Aspoň by zjistili, že to tu vypadá úplně jinak, a film mohli udělat aspoň trochu realističtější.

plakát

Temná dcera (2021) 

Fakt hrozná nuda, lidi tam jenom podivně chodí a tváří se divně a smutně a z děje by člověk leda tak usnul.

plakát

Známí neznámí (2021) 

Typicky česká věc: obšlehávat věci ze zahraničí.

plakát

Greta (2020) 

Na IMDB 81 %, tady 18 %, i když to beztak zdejší hodnotící ještě ani neviděli. Typická ukázka toho, jací jsou Češi naprostí vymrdanci a proč je tenhle národ historický omyl. Dal jsem 5 hvězd místo 3–4, jen abych vyvážil zdejší pošahance. Na tyhle zkurvence, jako jsou internetoví konzervativci, je potřeba použít stejné zbraně.

plakát

Mrs. America (2020) (seriál) 

Jeden z nejsmutnějších momentů americké historie – když se křesťanským fanatikům podařilo zablokovat něco, co vyspělé země dávno mají. Amerika se z toho bohužel nevzpamatovala dodnes. Za to, v jakém hajzlu je dnes Amerika, děkujme Reaganovi, který jednu ze dvou hlavních amerických stran transformoval v loutky evangelikánských vypatlanců, kteří mají místo mozku Boha, Bibli, bouchačky a uhlí.

plakát

Všem klukům: P.S. Stále tě miluju (2020) 

Když se není schopná chovat solidně ke klukovi, který ji upřednostnil před jinou a pak ani ke klukovi, který riskoval to, že si rozhází vztahy se svým kamarádem z dětství, tak by ji to mělo diskvalifikovat z veškerých vztahů. Není to moc dobrá vizitka a všichni by to měli mít na paměti. Kdo ví, komu ještě zkurví život.